Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσω το γκρι φούτερ

Γκρι Φούτερ: 4 τρόποι να το φορέσεις χωρίς να χάσεις το στιλ σου. Cozy up!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί οι μεγάλοι "χιονιάδες" να πέρασαν, αλλά όσο και να θέλουμε να δούμε λίγο "φως" στον ορίζοντα, ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και το κρύο και οι βροχές μας το επιβεβαιώνουν! 

Αυτός ο καιρός είναι ιδανικός για να μείνουμε σπίτι, να φορέσουμε ό,τι πιο άνετο έχουμε και να χαζέψουμε ώρες ατελείωτες ξένες σειρές! Επειδή όμως το να πας στην δουλειά είναι αναπόφευκτο, υπάρχει λύση να αισθάνεσαι τουλάχιστον άνετα, όταν είσαι σε αυτή.

Το φαρδύ γκρι φούτερ (που μπορεί να είχες και σαν παιδί ακούγοντας Nirvana), είναι το ιδανικό ρούχο για αυτή την περίπτωση. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και πολλές γυναίκες από διάφορες διεθνείς πόλεις, καθώς τελευταία... φοριέται πολύ. Εμπνεόμαστε λοιπόν από αυτές τις street style εμφανίσεις.

Πώς να φορέσω το γκρι φούτερ;

Παρακάτω θα σου δείξω τους 4 πιο απλούς τρόπους για να το φορέσεις, χωρίς να δείχνεις "απεριποίητη" αλλά αντιθέτως να μπορείς να το υποστηρίξεις παντού.

1. Γκρι φούτερ με Jeans: Ένας κλασσικός συνδυασμός που είναι πάντα επιτυχημένος. Συνδύασε το φούτερ αυτό με ένα λευκό τζιν παντελόνι (ακόμα και σε boyfriend γραμμή) μαζί με ένα ζευγάρι γόβες ή ankle boots, για ένα πιο edgy ύφος.

greysweater_1.jpg

2. Γκρι φούτερ με Μaxi Φούστα: Ένας ίσως αναπάντεχος συνδυασμός, που όμως λειτουργεί απόλυτα. Φορώντας το φαρδύ αυτό φούτερ με μια maxi φούστα, συνδυάζεις θηλυκότητα και άνεση μαζί. Τόλμησε και προτίμησε μια φούστα με κάποιο ιδιαίτερο print για ένα πιο "εξηζητημένο" αποτέλεσμα.

greysweater_2.jpg

3. Γκρι φούτερ με Αξεσουάρ: Δώσε χρώμα και ζωντάνια στο -κατά τα άλλα- μονότονο αυτό φούτερ, συνδυάζοντάς το με έντονα σε χρώμα κοσμήματα αλλά και αξεσουάρ. Ένα μαντήλι φορεμένο στο λαιμό για παράδειγμα, είναι η επιτομή της κομψότητας. 

greysweater_3.jpg

4. Γκρι φούτερ σαν Cropped Top: Μια ιδιαίτερη εναλλακτική επιλογή του γκρι πουλόβερ είναι η "cropped" εκδοχή του. Συνδυάσέ το με ένα απλό t-shirt από μέσα ή και ακόμα και με ένα top σε έντονα χρώματα και prints και κάνε την διαφορά. Φόρεσέ το με ένα μαύρο skinny jean ή με ένα δερμάτινο παντελόνι και θα έχεις το απόλυτο "casual friday" look.

greysweater_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department