Skip to main content

FASHION TRENDS

Από τα preppy polo ως τα sweater: Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα φορέματα για τη φετινή σεζόν

Τα looks που είδαμε στο Instagram και θα σε εμπνεύσουν



Οποια κι αν είναι η εποχή, τα φορέματα αποτελούν πάντοτε μια φινετσάτη προσθήκη στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ακόμα και το χειμώνα που έχει κρύο, τα επιλέγουμε συχνά καθώς κάνουν την εμφάνισή μας άκρως θηλυκή και κομψή. Με τους κατάλληλους δε συνδυασμούς, μπορούν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα μας, ενώ εξυπηρετούν όλες τις περιστάσεις, από μια ημέρα στο γραφείο, μέχρι μια απογευματινή βόλτα, μια βραδινή έξοδο ή και μια επίσημη εμφάνιση.

Ομολογουμένως οι τάσεις στα φορέματα και αυτή τη σεζόν είναι αρκετές. Εμείς ξεχωρίσαμε όμως τέσσερις από αυτές που έχουν περισσότερο ενδιαφέρουν, που οι style setters τις επιλέγουν πιο συχνά και που επίσης, προσφέρουν άνεση.

Ξεκινάμε με τα sweater φορέματα, τα οποία έχουν εκσυγχρονιστεί και οι γραμμές τους είναι πιο μοντέρνες από ποτέ, δίνοντας ένα extra cool αποτέλεσμα. Για παράδειγμα μπορεί να τα βρεις με puffed μανίκια.

https://www.instagram.com/p/B9fzQGYnmEb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading 

 

Επόμενη τάση, τα sweatshirt φορέματα, ένα νέο φαινόμενο το οποίο είδαμε να γίνεται πολύ δημοφιλές την περίοδο της καραντίνας. Είναι ultra cozy και συνήθως θα βρεις oversized γραμμές. Είναι ένα must- have το οποίο συνδυάζεται άψογα με sneakers ή combat boots.

https://www.instagram.com/p/CFW2Jpgps7H/?utm_source=ig_embed 

 

Ας δούμε όμως και τα preppy polo φορέματα, αυτά που είναι η ιδανική επιλογή για ένα business γεύμα αλλά δεν στερούνται κομψότητας, παρότι είναι απλά. Μπορείς να τα φορέσεις βέβαια ακόμα και όταν πηγαίνεις για ψώνια ή για καφέ, το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις το πολυπόθητο statement.

https://www.instagram.com/p/CEuTFXSl-0U/?utm_source=ig_embed 

 

Τέλος, υπάρχει και η τάση των maximized prairie φορεμάτων, αυτών που οι σιλουέτες είναι πιο φαρδιές, αφήνουν το σώμα να «αναπνέει» και συνήθως θα τα δεις να έχουν ένα boho ύφος.

https://www.instagram.com/p/CDUG6XclFtr/?utm_source=ig_embed 

 

 

cover photo credits Instagram @fiahamelijnck

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department