Skip to main content

FASHION TRENDS

Τα αόρατα εσώρουχα είναι το new sexy που θα σε απελευθερώσει

Προσφέρουν απόλυτη άνεση και στήριξη ακόμα και κάτω από τα πιο ελαφριά, διάφανα υφάσματα και λειτουργούν σαν “δεύτερο” δέρμα!



Μεγαλώνοντας και ως μια γυναίκα που σέβομαι το σώμα μου και το φροντίζω, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι τα εσώρουχα δεν είναι απλά ένα μέσο πρόκλησης ενθουσιασμού ή αποπλάνησης του ερωτικού συντρόφου μας, αλλά ένα πολύ προσωπικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, το οποίο συμβάλλει στο να νιώθουμε όλες αληθινά όμορφες. Και πώς ακριβώς επιτυγχάνεται τελικά αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στην επιλογή εκείνων των εσωρούχων που θέτουν τις κατάλληλες βάσεις και αναδεικνύουν τόσο τις καμπύλες του σώματος, όσο και το ίδιο το look μας.

Άλλωστε το σωστό styling ξεκινάει πρώτα από μέσα, αρκεί να σκεφτούμε πόσες άβολες στιγμές έχουμε βιώσει, επειδή διαλέξαμε να φορέσουμε ένα ακατάλληλο σουτιέν κάτω από ένα λευκό πουκάμισο σε επαγγελματικό ραντεβού ή επειδή το σλιπάκι που επιλέξαμε τόνιζε κάποια σημεία του σώματός μας και «διέγραφε» κάτω από ένα φόρεμα.

Η σημαντικότητα των εσωρούχων μας λοιπόν δεν έγκειται μόνο σε πρακτικό επίπεδο αλλά και στο ψυχολογικό, αφού αυτά που φοράμε μπορούν να επηρεάσουν έστω και υποσυνείδητα τη διάθεσή μας, ακόμα και την παραγωγικότητά μας. Έτσι, αν θέλεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, αξίζει να επενδύσεις στο new sexy της μόδας, τα «αόρατα εσώρουχα», τα οποία εγώ έχω ήδη λατρέψει.

invisiblebrea

Πρόκειται για μια επαναστατική πρόταση που αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Τα «αόρατα εσώρουχα» είναι ιδανικά για τις γυναίκες που δεν θέλουν να αισθάνονται ότι τις περιορίζουν τα εσώρουχά τους. Τα seamless lingerie της νέας κολεξιόν της Triumph Spring-Summer 2022 προσφέρουν απόλυτη στήριξη και ανώτερη άνεση, ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει.

invisiblettriumph

Η δική μου πρώτη προσθήκη και αγαπημένη μου πρόταση για εμφανίσεις με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι το True Shape Sensation Body το οποίο σμιλεύει το σώμα με υψηλού επιπέδου ιδιότητες διαμόρφωσης γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών, χωρίς να διαγράφει μέσα από τα ρούχα, ενώ προσδίδει extra άνεση, ακόμα και στις πιο «δύσκολες» καλοκαιρινές ημέρες. Χάρη στο καινοτόμο minimizer χωρίς μπανέλα, χαρίζει φυσικό look, ενώ το εξαιρετικά λείο ύφασμά του βοηθά στο να διατηρείται η επιδερμίδα δροσερή, ακόμα και με ζεστό καιρό.

bosyinv

Ενώ, για τις εμφανίσεις με διάφανα τοπ, καφτάνια, κροσέ φορέματα και εφαρμοστά ρούχα ή ρούχα με cut outs, έχω εντάξει στην γκαρνταρόμπα μου εσώρουχα της σειράς Body Make-Up της Triumph. Είναι η πιο απαλή σειρά εσωρούχων που θα έχεις δοκιμάσει ποτέ, η οποία κυριολεκτικά προσφέρει αίσθηση σαν «δεύτερο» δέρμα στο σώμα, χάρη στο απόλυτα μαλακό ύφασμα και τη φόδρα στο εσωτερικό της cup που χαρίζει extra απαλότητα. Εγώ είμαι φαν του μπεζ χρώματος αλλά θα τα βρεις επίσης σε μαύρο, όπως και σε μια εντυπωσιακή ανθρακί απόχρωση.

bodymakeup

Τα seamless lingerie της Triumph αποτελούν την επιτομή στα αόρατα εσώρουχα, προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά σου ξεχωριστή, όπως και τη δική μου!

Για περισσότερες πληροφορίες www.triumph.comwww.triumpheshop.grhttps://www.facebook.com/TriumphGRhttps://www.youtube.com/user/TriumphGreece

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί να επενδύσεις σε ένα λευκό jean αυτή την άνοιξη

Η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

FASHION TRENDS

10 κοινά λάθη στο styling που μπορούν να καταστρέψουν ένα outfit

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα όμορφη προσπάθεια.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;