Skip to main content

FASHION TRENDS

Απογείωσε τις καλοκαιρινές street style εμφανίσεις σου με εσώρουχα υψηλής άνεσης και αισθητικής

Η νέα collection SS23 της σειράς FLEX SMART της Triumph έρχεται ανανεωμένη και υπόσχεται να κάνει τα looks σου να πρωταγωνιστήσουν



Όλες οι γυναίκες μπορούμε να συμφωνήσουμε πως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή και όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, αρχίζουμε να ονειρευόμαστε μια πιο απελευθερωμένη στιλιστικά εκδοχή του εαυτού μας. Θέλουμε να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς, να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας, να απολαύσουμε το σώμα μας μέσα σε αέρινες σιλουέτες, έχοντας στο μυαλό μας το βασικό ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την άνεση.

Τις περισσότερες φορές εστιάζουμε σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας και φτιάχνουμε τη wish list του καλοκαιριού, για να επενδύσουμε σε κομμάτια που θα φρεσκάρουν τόσο την γκαρνταρόμπα μας όσο και την εικόνα μας.

Τη φετινή σεζόν όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η απόλυτη έμπνευση για τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές street style εμφανίσεις κάθε γυναίκας, έρχεται μέσα από την υβριδική μόδα, μια τάση που ήρθε για να μείνει και έχει «υιοθετηθεί» από πολλά brands.

Ο ρόλος των εσωρούχων στη ζωή μας επαναπροσδιορίζεται. Δοκιμάσαμε εσώρουχα που «δραπετεύουν» από τον καθαρά πρακτικό χαρακτήρα τους, αναπροσαρμόζονται, αποδομούνται ή αναδομούνται ανάλογα με την ώρα, τη διάθεση, την περίσταση και τις ανάγκες μας και έτσι, χάρη στη διαφορετική τους προσέγγιση, μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του έξυπνου styling.

flexsmart

Μπορούν να συνοδεύσουν τις εμφανίσεις μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας day to night, να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε όλες τις περιστάσεις, αλλά και να μας βοηθήσουν να αγκαλιάσουμε τις διαφορετικές όψεις του εαυτού μας, καθώς εξυμνούν την ατομικότητα, τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και μιλάνε τη γλώσσα της ευελιξίας, της επιλογής και της ελευθερίας.

Φέτος το καλοκαίρι, απογείωσε τις street style εμφανίσεις σου με εσώρουχα υψηλής άνεσης και αισθητικής από τη νέα collection SS23 της σειράς FLEX SMART της Triumph. Ακόμα και αν επιλέξεις να φορέσεις τα πιο απλά και basic items, όπως ένα jean, ένα T-shirt, ένα λινό πουκάμισο, μια maxi φούστα ή μια παντελόνα, συνδύασε τα με το must have ευέλικτο στράπλες σουτιέν πολλαπλών χρήσεων, το οποίο μετατρέπεται αυτομάτως σε κομψό και άκρως θηλυκό outerwear.

flexsmartena

Τη μία στιγμή είναι αυτό και την άλλη, κάτι άλλο! Φτιαγμένο από μοναδικά απαλό, ανακυκλωμένο ύφασμα, δεν έχει μπανέλα και φοριέται χωρίς όρια και περιορισμούς, με ή χωρίς τιράντες και προσαρμόζεται σε όλες τις κινήσεις του σώματός σου, ενώ έχει την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος.

flexsmartdyo

Είτε λατρεύεις τα casual looks, είτε είσαι φαν του boho στιλ ή απολαμβάνεις τον εαυτό σου με ρομαντικά και σικ outfits, αυτό το στράπλες σουτιέν δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή σου περιπέτεια, όπως ακριβώς και το σλιπ της νέας collection SS23 της σειράς FLEX SMART της Triumph, το οποίο έχει εργονομικό σχεδιασμό και κολακεύει τις φυσικές καμπύλες του σώματος, δίνοντας ένα boost αυτοπεποίθησης σε κάθε σου βήμα.

Χρειάζεσαι έξτρα έμπνευση; Η Δούκισσα Νομικού δείχνει πώς μπορείς να φορέσεις το σουτιέν FLEX SMART strapless σαν ένα υπέροχα στιλάτο μπαντό τοπ.

flexsmartdoukissa

Για ακόμα πιο ακαταμάχητα, ζωηρά, instagrammable και με άποψη καλοκαιρινά looks, συνδύασε τα εσώρουχα αυτά με exclusive, limited-edition κομμάτια από την νέα collection Homewear της Triumph σε συνεργασία με τη WILDHOUSE. Θα ανεβάσουν τη διάθεση σου στα ύψη και θα τα αγαπήσεις!

wildhouseflex

www.triumpheshop.gr

https://www.facebook.com/TriumphGR

https://www.youtube.com/channel/UC5DvMXPCX4vbPdskHFEvCJA

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα