Skip to main content

FASHION TRENDS

Μαύρο: Η πιο classy επιλογή για το καλοκαίρι

Αυτή η τάση δεν «ξεθωριάζει» ποτέ



Η μόδα αλλάζει ανάλογα με την εποχή, όμως στον φανταστικό κόσμο της υπάρχουν κάποιες αξίες και κάποιοι κανόνες που χαρακτηρίζονται για τη σταθερότητα και τη διαχρονικότητά τους. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και ορισμένα χρώματα, τα οποία, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας απασχολούν και θα βρίσκουν πάντοτε έναν τρόπο να γεμίζουν τα πατρόν και να μπαίνουν στην γκαρνταρόμπα μας.

Το μαύρο χρώμα είναι ένα από αυτά. Κομψό, δυναμικό, επιβλητικό, σέξι, θηλυκό, classy και κομψό. Ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί κάθε σεζόν και να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε στιλ και περίσταση. Όταν όμως πρόκειται για μια total black εμφάνιση, εκεί το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό και εντυπωσιακό.

Αυτό το καλοκαίρι, για άλλη μια χρονιά, το total black είναι μια από τις σοφότερες επιλογές. Η τάση αυτή δεν «ξεθωριάζει» ποτέ και φέτος, οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και φροντίζουν να είναι πάντοτε ενημερωμένες για ό,τι επικρατεί και πρωταγωνιστεί σε αυτήν, φορούν σύνολα που είναι αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.

mariebnnz 

Τι κι αν ένα total black outfit παρέπεμπε κάποτε σε επίσημη περίσταση; Αυτό πια δεν ισχύει και τα ρούχα σε μαύρο χρώμα τα οποία «παντρεύονται» μεταξύ τους, δημιουργούν κομψά και πολυτελή σύνολα τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

mariebnnz2

Εμπιστεύσου την τάση αυτή, επίλεξε βερμούδες, πουκάμισα, τοπάκια, φούστες και φορέματα σε μαύρο χρώμα και θα βγεις κερδισμένη.

onparledemode 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @mariebnnz

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;