Skip to main content

FASHION TRENDS

Διχτυωτά διάφανα παπούτσια: Η τάση που θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο

Θα τα φοράς non – stop



Τα παπούτσια δεν είναι απλά ένα στοιχείο της καθημερινότητας μας. Είναι ένα item το οποίο δίνει στιλ σε μια εμφάνιση και μπορεί να κάνει ακόμα και το statement σε αυτήν. Τη σεζόν που διανύουμε υπάρχει ένα ζευγάρι παπούτσια με το οποίο έγινε κυριολεκτικά χαμός. Οι fashion influencers αλλά και οι διάσημες γυναίκες από το εξωτερικό το λάτρεψαν και το έβαλαν στη βαλίτσα των διακοπών τους για να το φορούν non – stop.

Αναφερόμαστε στα διχτυωτά διάφανα παπούτσια, όπως αυτά που βλέπεις παρακάτω σε φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria's Secret, Elsa Hosk. Τις προηγούμενες σεζόν, αν το θυμάσαι, είχε επικρατήσει η τάση των διάφανων παπουτσιών αλλά όχι τον διχτυωτών. Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι, αυτά τα τελευταία φλατ παπούτσια, κέρδισαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

elsadixti

@hoskelsa

 

Πρόκειται για παπούτσια πολύ ελαφριά που οπτικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι θυμίζουν εκείνα που φοράς στη θάλασσα για να μην τραυματίσεις τα πόδια σου στις πέτρες, ενώ κάποιοι λένε πως θυμίζουν κάλτσα. Παρόλα αυτά, οίκοι μόδας, όπως οι The Row, Alaïa και Khaite, κυκλοφόρησαν τις δικές τους δημιουργίες και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Είτε επιλέξεις μια εκδοχή μονόχρωμη και μίνιμαλ είτε ένα ζευγάρι διχτυωτά διάφανα φλατ παπούτσια τα οποία θα είναι διακοσμημένα με λεπτομέρειες που θα τους δίνουν λάμψη, αυτή η τάση είναι μια σωστή και πολύ καλή επένδυση και για τις ημέρες του φθινοπώρου που έχει ακόμα ζέστη.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @hoskelsa

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα