Διχτυωτά διάφανα παπούτσια: Η τάση που θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο

Θα τα φοράς non – stop

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα παπούτσια δεν είναι απλά ένα στοιχείο της καθημερινότητας μας. Είναι ένα item το οποίο δίνει στιλ σε μια εμφάνιση και μπορεί να κάνει ακόμα και το statement σε αυτήν. Τη σεζόν που διανύουμε υπάρχει ένα ζευγάρι παπούτσια με το οποίο έγινε κυριολεκτικά χαμός. Οι fashion influencers αλλά και οι διάσημες γυναίκες από το εξωτερικό το λάτρεψαν και το έβαλαν στη βαλίτσα των διακοπών τους για να το φορούν non – stop.

Αναφερόμαστε στα διχτυωτά διάφανα παπούτσια, όπως αυτά που βλέπεις παρακάτω σε φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria's Secret, Elsa Hosk. Τις προηγούμενες σεζόν, αν το θυμάσαι, είχε επικρατήσει η τάση των διάφανων παπουτσιών αλλά όχι τον διχτυωτών. Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι, αυτά τα τελευταία φλατ παπούτσια, κέρδισαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

elsadixti

@hoskelsa

 

Πρόκειται για παπούτσια πολύ ελαφριά που οπτικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι θυμίζουν εκείνα που φοράς στη θάλασσα για να μην τραυματίσεις τα πόδια σου στις πέτρες, ενώ κάποιοι λένε πως θυμίζουν κάλτσα. Παρόλα αυτά, οίκοι μόδας, όπως οι The Row, Alaïa και Khaite, κυκλοφόρησαν τις δικές τους δημιουργίες και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Είτε επιλέξεις μια εκδοχή μονόχρωμη και μίνιμαλ είτε ένα ζευγάρι διχτυωτά διάφανα φλατ παπούτσια τα οποία θα είναι διακοσμημένα με λεπτομέρειες που θα τους δίνουν λάμψη, αυτή η τάση είναι μια σωστή και πολύ καλή επένδυση και για τις ημέρες του φθινοπώρου που έχει ακόμα ζέστη.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @hoskelsa 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares