Skip to main content

FASHION TRENDS

10 fashion must haves που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αν η καθημερινότητά σου είναι έντονη

Τι να φροντίσεις να διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου για εμφανίσεις με στυλ ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες.



Μια πολυάσχολη γυναίκα με έντονη καθημερινότητα γεμάτη από υποχρεώσεις χρειάζεται μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα που συνδυάζει άνεση, στυλ και λειτουργικότητα. Ακολουθούν 10 fashion must haves που καλό θα είναι να αποκτήσεις, μιας που θα σου λύσουν τα χέρια ακόμα και τις μέρες που δεν έχεις χρόνο να «χτίσεις» ένα outfit.

Tailored Blazer

Ένα tailored blazer που εφαρμόζει ακριβώς στο σώμα σου μπορεί να αναδείξει αμέσως κάθε ντύσιμο, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για επίσημες όσο και για casual περιστάσεις. Εναλλακτικά, δοκίμασε ένα αντρικού τύπου, για πιο oversized fit και cool εμφανίσεις.

Λευκό πουκάμισο

Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει ένα outfit ή να το κάνει πιο χαλαρό και cool με το κατάλληλο δέσιμο (για παράδειγμα πάνω από ένα ανάλαφρο φόρεμα, δεμένο στη μέση). Είναι ιδανικό για συναντήσεις ή συνεντεύξεις δουλειάς ή ακόμα και για συνδυασμό με τζιν για πιο χαλαρή, απογευματινή εμφάνιση.

Άνετα αλλά και κομψά flat παπούτσια

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι άνετα, κομψά flats που μπορούν να σε βολέψουν σε μια κουραστική μέρα χωρίς να θυσιάσεις την άνεση των ποδιών σου. Slip-ons και brogues από μαλακό δέρμα ή καστόρι είναι μόλις λίγες από τις επιλογές που είναι αυτήν την περίοδο και εδώ και αρκετές σεζόν στη μόδα.

Μικρό μαύρο φόρεμα

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η πιο κλασική ευέλικτη επιλογή, που φοριέται εύκολα το πρωί και φαίνεται υπέροχο και το βράδυ με μικρές διαφοροποιήσεις, όπως στα παπούτσια, τα αξεσουάρ και το πανωφόρι.

Ευρύχωρη tote τσάντα

Μια ευρύχωρη και καλά οργανωμένη tote τσάντα είναι απαραίτητη για να μεταφέρεις τα καθημερινά σου απαραίτητα, όπως φορητό υπολογιστή, ατζέντα, πορτοφόλι, θήκη γυαλιών και είδη μακιγιάζ. Επένδυσε σε μια καλής ποιότητας, που θα φθαρεί κομψά και θα σε συντροφεύσει για χρόνια.

Σκουρόχρωμο τζιν

 Είτε σε σκούρο μπλε, είτε σε μαύρο, ένα καλό σκούρο τζιν είναι απαραίτητο staple από το πρωί ως το βράδυ. Είναι άνετο και μπορεί να ταιριάξει με ζιβάγκο, ένα casual τοπ, πουκάμισο και φούτερ.

Statement αξεσουάρ

Μερικά statement αξεσουάρ όπως ένα ογκώδες κολιέ, ένα κομψό ρολόι ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά προσωπικότητας στα καθημερινά σου ντυσίματα.

Ankle boots

Τα μποτάκια που φτάνουν στον αστράγαλο μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε εποχή, καθιστώντας τα μια ευέλικτη επιλογή υποδήματος που δεν χάνει σε στυλ.

Ευέλικτο πανωφόρι

Ανάλογα με το κλίμα, επένδυσε σε ένα ευέλικτο παλτό ή σακάκι που θα μπορείς να κάνεις dress up ή dress down, να ταιριάζει στις καθημερινές σου ανάγκες. Δώσε έμφαση στα καλά υλικά όπως το μαλλί και απόφυγε τις εντελώς συνθετικές επιλογές.

Ποιοτικά ρούχα γυμναστηρίου

Για τις ημέρες που είσαι εν κινήσει αλλά έχεις χρόνο για μια γρήγορη προπόνηση, είναι απαραίτητο να διαθέτεις ποιοτικά ρούχα γυμναστικής, που να είναι λειτουργικά και κομψά. Απόφυγε τα έντονα prints, επίλεξε ρούχα που αναπνέουν και κάνε έξυπνες επιλογές στα χρώματα για να τα ταιριάζεις πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα