Skip to main content

FASHION TRENDS

5 must items της γκαρνταρόμπας σου για την καλύτερη μετάβαση στο φθινόπωρο

Τι να φορέσεις τώρα που μπαίνει για τα καλά η εποχή.



Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο απαιτεί versatile ρούχα που μπορούν να υποσχεθούν άνεση αλλά και στυλ στις κυμαινόμενες θερμοκρασίες. Ακολουθούν πέντε βασικά items για τη φθινοπωρινή μετάβαση, που πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευθείς.

Ελαφριά πουλόβερ

Επίλεξε ελαφριά πουλόβερ ή πουλόβερ που μπορούν να γίνουν κομμάτι layering πάνω από μπλουζάκια ή πουκάμισα. Παρέχουν ζεστασιά χωρίς να είναι πολύ βαριά, καθιστώντας τα τέλεια για δροσερά πρωινά και νύχτες.

Τζιν ή κοτλέ παντελόνι

Αντικατάστησε το καλοκαιρινό σου σορτσάκι με ένα τζιν ή κοτλέ παντελόνι, που συνδυάζεται πανεύκολα και αναπνέει, κρατώντας όμως και ζεστασιά. Φοριέται πρωί και βράδυ, σε πολλά διαφορετικά στυλ.

Μακρυμάνικα πουκάμισα

Τα μακρυμάνικα πουκάμισα, ειδικά από χοντρά βαμβακερά υλικά ή ένα ελαφρύ κοτλέ, είναι υπέροχα για το φθινόπωρο και δίνουν άποψη στο ντύσιμό μας. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή να τοποθετηθούν κάτω από πουλόβερ ή σακάκια για περισσότερη ζεστασιά.

Ελαφρύ τζάκετ ή ζακέτα

Ένα ελαφρύ τζάκετ ή ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για τη φθινοπωρινή μετάβαση. Μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν καθώς οι θερμοκρασίες αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι άνετα. Δοκίμασε ένα τζιν μπουφάν, μια χειροποίητη πλεκτή ζακέτα ή ένα δερμάτινο περφέκτο για πιο ροκ αποτέλεσμα.

Ankle boots

Καθώς ο καιρός δροσίζει, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις τα καλοκαιρινά σου σανδάλια με μοντέρνα ankle boots. Διατηρούν τα πόδια πιο ζεστά και είναι αρκετά ευέλικτα για να συνδυάζονται με διάφορα ρούχα, από το πρωί ως το βράδυ. Αναζήτησε σουέντ ή μια αδιάβροχη επιλογή για τις βροχερές μέρες.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ