Skip to main content

FASHION TRENDS

Fashion Trends: The Latte Issue

Για ένα stylish πρωινό στις αποχρώσεις του αγαπημένου σου καφέ!



Χαρίζει το άρωμα του στα πρωινά σου, στις στιγμές που χρειάζεσαι τόνωση, τη γεύση του στις στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις, τώρα χαρίζει το χρώμα του στις πιο αξέχαστες εμφανίσεις σου! Μετά την Meghan Markle, τώρα και η Jennifer Lawrence τάσσεται υπέρ του καφέ και δεν εννοούμε το ρόφημα!

Οι ζεστοί τόνοι του Latte είναι τάση και τρυπώνουν στη γκαρνταρόμπα μας, όλο και περισσότερο δημιουργώντας cozy, κομψά και δυναμικά σύνολα για το Φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα που έρχεται.

Ξεκινώντας την επιρροή του από το μακιγιάζ και τα νύχια, η τάση του καφέ φαίνεται να είναι ιδανική για τη μεταβατική αυτή περίοδο. Σε βάζει στο mood αλλά παράλληλα ταιριάζει και με τον καιρό αλλά και την επιστροφή στις υποχρεώσεις, στις οποίες ζητούμενο είναι να συνδυάζουμε τόσο την ευκολία, την άνεση αλλά και κομψότητα.

Αν δεν πείθεσαι φρόντισε να αναθεωρήσεις! Μην ανησυχείς, το καφέ όσο κι αν δε του φαίνεται, διαθέτει μια αρκετά μεγάλη παλέτα αποχρώσεων για να βρεις αυτή που θα ταιριάζει στον δικό σου τόνο επιδερμίδας, γενικά στα χρώματα σου!

Tips για να πετύχεις το απόλυτο Latte Look

#1. Συνδύασε κομμάτια κοντινών αποχρώσεων ώστε το outfit να δίνει την αίσθηση ενός κανονικού φλιτζανιού καφέ με γάλα, χωρίς όμως να ξεφεύγει σε εντελώς διαφορετική χρωματική παλέτα. Παίξε άφοβα είναι sugarfree! 

#2. Για να πετύχεις το look δεν αρκεί μόνο ένα καφέ κομμάτι.

#3. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρα αξεσουάρ κι ας είναι εκτός της χρωματικής παλέτας που μόλις αναφέραμε.

#4. Χρησιμοποίησε επίσης αποχρώσεις του γκρι, από το πολύ ανοιχτό μέχρι το σκούρο, καθώς και εκρού, ζεστό μπεζ και λευκό του πάγου. 

#5. Απόφυγε στάμπες και υπερβολικά πατρόν και προτίμησε πιο ήσυχες, κλασικές, διαχρονικές γραμμές. 

Φυσικά το Latte Trend αποτελεί σημείο αναφοράς των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας για το Χειμώνα 2023 αλλά και την Άνοιξη του 2024, αφού διάσημοι οίκοι όπως Ferragamo, Loewe, Tom Ford αλλά και Saint Laurent προτείνουν ρούχα εμπνευσμένα από τα πιο πασίγνωστα αγαπημένα σου ροφήματα!

Η τάση αποκτά όλο και περισσότερες φαν που βάζουν στη ντουλάπα τους stylish latte κομμάτια, υιοθετώντας την πιο hot τάση της σεζόν και δημιουργούν ακαταμάχητα σύνολα με δυναμισμό και φινέτσα, στις πιο χουχουλιάρικες αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα