Skip to main content

FASHION TRENDS

6 styling tips για τις μέρες με κρύο που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου

Ακόμα και όταν η θερμοκρασία πέφτει, υπάρχουν τρόποι για να ξεχωρίσεις με το στυλ και τις εμφανίσεις σου!



Οι μέρες με κρύο έρχονται και πάλι και παρά το γεγονός ότι μας αρέσει η ψύχρα του χειμώνα και η cosy ένδυση, καμιά φορά δυσανασχετούμε επειδή δεν μπορούμε να δείξουμε όσο stylish θα θέλαμε. Ή μήπως όχι; Ακολουθούν 6 styling tips για τις μέρες με κρύο που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου, αφού ακόμα και τότε υπάρχουν τρόποι για να ξεχωρίσεις με το στυλ και τις εμφανίσεις σου!

Κάνε έξυπνο layering

Το layering είναι το κλειδί για τον κρύο καιρό. Ξεκίνα με ένα στρώμα βάσης που απομακρύνει την υγρασία, πρόσθεσε ένα ζεστό μεσαίο στρώμα όπως πουλόβερ ή φλις και ολοκλήρωσε το με ένα κομψό παλτό ή σακάκι που σε προστατεύει από τον αέρα και τη βροχή.

Αξεσουάρ

Τα μάλλινα ή τσόχινα καπέλα, τα κασκόλ, τα γάντια και τα προστατευτικά για τα αυτιά δεν είναι μόνο πρακτικά. Είναι επίσης δηλώσεις μόδας και στυλ. Ψάξε για κομμάτια που συμπληρώνουν το ντύσιμό σου ενώ σε κρατούν ζεστή, δείχνοντας παράλληλα το στυλ σου. Πειραματίσου με διαφορετικές υφές και χρώματα για να προσθέσεις βάθος στην εμφάνισή σου.

Επένδυσε σε ποιοτικά εξωτερικά ενδύματα

Ένα παλτό ή ένα σακάκι καλής ποιότητας μπορεί να κρατήσει για χρόνια και να αναδείξει ολόκληρο το ντύσιμό σου. Ψάξε για ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν πρωί ή βράδυ και σε πιο επίσημες εμφανίσεις και μην φοβάσαι να επιλέξεις κλασικά στυλ που αντέχουν στις τάσεις της μόδας.

Παίξε με τις υφές

Ο κρύος καιρός είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές. Ανακάτεψε και ταίριαξε υλικά όπως μαλλί, κασμίρι, δέρμα και ψεύτικη γούνα για να προσθέσεις οπτικό ενδιαφέρον στο ντύσιμό σου.

Διάλεξε τα σωστά υποδήματα

Διατήρησε τα πόδια σου ζεστά και στεγνά με τα κατάλληλα υποδήματα. Οι μπότες είναι μια εξαιρετική επιλογή για το κρύο, αφού όχι μόνο προσφέρουν ζεστασιά αλλά μπορούν να είναι και κομψές. Εξέτασε το ενδεχόμενο να επενδύσεις σε αδιάβροχες ή γούνινες εσωτερικά μπότες για επιπλέον προστασία.

Σωστή εφαρμογή

Βεβαιώσου ότι τα ρούχα σου ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Τα ογκώδη στρώματα ρούχων που δεν εφαρμόζουν σωστά μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ογκώδης χωρίς λόγο και με κακό structure στην εμφάνισή σου. Προτίμησε τα καλά προσαρμοσμένα κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα σου, ενώ παρέχουν ζεστασιά.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»