Skip to main content

FASHION TRENDS

6 key items για τις γιορτινές εμφανίσεις που τώρα ξεκινούν

Πού να επενδύσεις για γιορτινές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.



Η δημιουργία εορταστικών εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις περιλαμβάνει την ενσωμάτωση κομματιών που αποπνέουν κομψότητα, πολυτέλεια και μια εορταστική ατμόσφαιρα. Ακολουθούν έξι key items που μπορούν να αναδείξουν τα εορταστικά σου outfits και στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτήν την περίοδο.

Φόρεμα/Τοπ με παγιέτες ή σε μεταλλική απόχρωση

Βάλε λίγη λάμψη στο ντύσιμό σου με ένα φόρεμα ή τοπ με παγιέτες ή σε μεταλλική απόχρωση. Προσθέτει αμέσως glam στοιχείο και τραβάει το φως, ιδανικό για εορταστικές περιστάσεις.

Statement κοσμήματα

Διάλεξε τολμηρά και εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια, statement κολιέ ή αστραφτερές χειροπέδες. Αυτά μπορούν να αναδείξουν αμέσως ένα απλό ντύσιμο και να προσθέσουν μια εορταστική πινελιά.

Ρούχα από βελούδο

Το βελούδο έχει την πολυτελή αίσθηση που είναι ιδανική για την εορταστική περίοδο. Ένα βελούδινο σακάκι, μια φούστα ή ένα φόρεμα με εντυπωσιακά κοσμήματα μπορεί να προσθέσει κομψότητα και ζεστασιά στην εμφάνισή σου.

Κεντητό clutch

Ένα όμορφα διακοσμημένο clutch μπορεί να προσθέσει μια εορταστική αίσθηση στο σύνολό σου αν αυτό διαθέτει περίτεχνα κεντήματα ή παγιέτες.

Ψηλοτάκουνα παπούτσια

Κάνε upgrade στο look σου με ένα ζευγάρι statement γόβες ή πέδιλα. Είτε είναι διακοσμημένα, είτε μεταλλικά, είτε σε ένα έντονο χρώμα, το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να δέσει το εορταστικό σου ντύσιμο.

Πασμίνα ή κάπα σε πολυτελές ύφασμα

Μια κομψή πασμίνα ή κάπα από μετάξι, κασμίρι ή άλλο πολυτελές ύφασμα μπορεί να προσθέσει μια κομψή στρώση στο ντύσιμό σου, ενώ παράλληλα προσφέρει ζεστασιά για τις ψυχρές νύχτες των γιορτών.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών