Skip to main content

FASHION TRENDS

Shiny knits: Λαμπερά πλεκτά δίνουν φως στις μουντές χειμωνιάτικες μέρες!

 Βάλε στην άκρη για λίγο τα βαρετά απλά πουλόβερ!



Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν η λάμψη γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στις καθημερινές στιλιστικές επιλογές. Αν θέλεις να βάλεις λίγο glam στην καθημερινότητα και στις μουντές μέρες του Χειμώνα που ζεις ανάμεσα στο σπίτι και το γραφείο, τα πουλόβερ κεντημένα με κρύσταλλα και άλλα συναφή είναι η λύση που ψάχνεις. Πολύτιμες λεπτομέρειες πάνω σε basic fashion κομμάτια, είναι ότι χρειάζεσαι για την εποχή.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πλεκτά ζιβάγκο στολισμένα με κρυστάλλινα κολιέ, αστραφτερά πλεκτά φορέματα και ζακέτες με εκθαμβωτικά κουμπιά και λεπτομέρειες από μαργαριτάρια. Η τάση ενσωματώνει στα πλεκτά τις σεζόν, γιορτινά, εντυπωσιακά στολίδια, με πινελιές λάμψης από πέρλες, παγιέτες και μικρά κρυσταλλάκια. Δες παρακάτω, πως θα μεταμορφώσεις απλές καθημερινές επιλογές σε hi fashion items και βρες τα πιο festive πουλόβερ για ακαταμάχητο casual chic look με έξτρα λάμψη. 

Κρύσταλλα

Διάλεξε ένα ανοιχτόχρωμο ή σκούρο πουλόβερ με όμορφη πλέξη περίτεχνα διακοσμημένο με κρύσταλλα. Μπορείς να βρεις ένα σχέδιο να σχηματίζει κολιέ γύρω από τη λαιμόκοψη ή γύρω από τις μανσέτες στα μανίκια. Φόρεσέ το με ένα παντελόνι γραφείου ή μια midi δερμάτινη καθώς και σατέν φούστα και κάνε μια στιλάτη chic glamorous εμφάνιση στο πι και φι. 

Μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια είναι συνώνυμα της πολυτέλειας αλλά και της ήσυχης κομψότητας. Οι πέρλες δεν είναι κάτι καινούριο πάνω στα ρούχα και ειδικά στα πλεκτά. Μπορείς να βρεις ζακέτες διακοσμημένες γύρω από τον γιακά ή με όμορφες λεπτομέρειες γύρω από τα κουμπιά. Με Chanel αναφορά και έξτρα touch κομψότητας οι πέρλες είναι το απόλυτο στολίδι για τα πλεκτά του χειμώνα. Μπορείς να συνδυάσεις με ένα μαύρο τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, με ένα φόρεμα και μια πλισέ φούστα. 

Lurex πλεκτά

Τα γυαλιστερά νήματα είναι επίσης παντού αυτή τη σεζόν και δίνουν λύση για αυτούς που αγαπούν τη λάμψη χωρίς υπερβολές. Μια lurex μπλούζα είναι μια υπέροχη λύση για κάθε σου εμφάνιση. Με ένα τέτοιο outfit μπορείς άνετα να συνεχίσεις για ποτό σε ένα μπαράκι αμέσως μετά το γραφείο. 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

PETS

Βεγγαλικά, κροτίδες και σκυλάκια

Για να μην εξελιχθεί λοιπόν το Πάσχα σε εφιάλτη για το σκυλάκι σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.