Skip to main content

FASHION TRENDS

Quiet Luxury: 5 basic κομμάτια που αξίζει να έχεις αν είσαι λάτρης αυτού του στιλ!

Βάλε στη ντουλάπα σου την ήσυχη πολυτέλεια και απογείωσε το στυλ σου!



Οποιοσδήποτε λάτρης της μόδας θα σου πει ότι οι εποχές των εκρηκτικών λογότυπων και των υπερβολικών σχεδίων έχουν περάσει προ πολλού όσον αφορά το ντύσιμο. Σήμερα, το πλήθος της μόδας επιλέγει το διακριτικό trend που απασχολεί παγκοσμίως, τη γνωστή και ως ήσυχη πολυτέλεια. 

Βασικά χαρακτηριστικά της τάσης η ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα και το κλασικό διαχρονικό στιλ σε σχέση με το μοντέρνο και το trendy. Εν ολίγοις, η ήσυχη πολυτελής αισθητική αφορά την επένδυση σε κομμάτια δια βίου που μπορείς να φοράς για χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, λευκά πουκάμισα, άνετες μπαλαρίνες και μάξι παλτό για πολλαπλούς συνδυασμούς είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που συνθέτουν τα σύνολα της quiet luxury κομψότητας. 

Φυσικά η ήσυχη πολυτέλεια δεν συνεπάγεται μςγαλύτερα έξοδα για shopping απαραίτητα, καθώς η τάση ενισχύει την value for money φιλοσοφία. Δες ποια κομμάτια θα σου δώσουν τον αέρα πολυτέλειας που αναζητάς μέσα από σύνολα που προωθούν το συγκεκριμένο στυλ! 

Δερμάτινη φούστα

Αυτή τη σεζόν όσο πιο μακριά είναι η φούστα τόσο το καλύτερο. Είναι μια κομψή επιλογή για όταν ο καιρός κρυώνει! Πρόσθεσε καλσόν και μπότες μέχρι το γόνατο στο look σου για ένα grande θηλυκό αποτελεσμα. Το δερμάτινο φινίρισμα αναδεικνύει αμέσως την εμφάνιση ακόμα κι αν φοράς από πάνω ένα βασικό t-shirt.

Κασμιρένιο πουλόβερ

Για κορυφαίο στιλ αλλά και άνεση που θα κρατήσει χρόνια, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε πουλόβερ από ποιοτικά υφάσματα. Πες επιτέλους το απαραίτητο όχι στον πολυεστέρα! Ένα κασμιρένιο ζιβάγκο, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένο από εκλεκτά υλικά που θα σε κάνουν να νιώσεις τυλιγμένη σε μια αγκαλιά ζεστασιάς και απαλότητας. Εάν φροντίζεις τα ρούχα σου σωστά, αυτό το πουλόβερ θα σε συντροφεύει σε πολλούς μακρινούς χειμώνες της ζωής σου. 

Κρουαζέ παλτό

Αν υπάρχει ένα στυλ παλτό που καθορίζει την ήσυχη πολυτελή αισθητική, θα έλεγα ότι είναι το wrap coat. Ό,τι κι αν φορέσεις από κάτω, αυτό το παλτό θα σε κάνει να νιώσεις πραγματικά wealthy! Ένα wrap παλτό από καλό ζεστό ύφασμα ταιριάζει με τα πάντα, είναι κομψό αλλά και άνετο. Επένδυσε κι εδώ στην ποιότητα και άσε για λίγο έξω από το κάδρο την τιμή. 

Δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Οι ποιοτικές μπότες μέχρι το γόνατο είναι must στις ντουλάπες όλων, ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα. Συνδυάζονται τέλεια με όλα τα χειμωνιάτικα φορέματα και τις φούστες και προσθέτουν ζεστασιά μετατρέποντάς σε παράλληλα σε ενδιαφέρον σέξι θηλυκό. Ταιριάζουν με τα πάντα αλλά μη διστάσεις να τις φορέσεις και πάνω από ένα λεπτό τζιν.

Άσπρα sneakers

Ένα ζευγάρι Off-White δερμάτινα, αθλητικά παπούτσια δεν είναι ποτέ αρκετά. Οπότε όποια στιγμή τα βρεις μπροστά σου σε καλή τιμή, καλό θα ήταν να τα πάρεις. Διάλεξε ένα luxury κομμάτι με διακριτικές πολυτελείς πινελιές χωρίς μεγάλες ταμπέλες και εκωφαντικά logos. Συνδύασέ τα πραγματικά με τα πάντα και κάνε τους αγαπημένους σου συνδυασμούς με οδηγό την ήσυχη πολυτέλεια. Μια ματιά στο στιλ εξωφρενικά πλούσιων ανθρώπων θα διαπιστώσεις πως τα μεγάλα brands δεν έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα τους. Μπορείς να φαίνεσαι ευκατάστατος απλά και μόνο με τις σωστές κομψές επιλογές. Βάλε στη ντουλάπα σου τα βασικά κομμάτια κλειδιά και κατέκτησε την πιο hot τάση!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

Προτεινόμενα

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός