Skip to main content

FASHION TRENDS

Τα καλύτερα κασκόλ για cozy & cute styling όλο το χειμώνα.

Όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα!



Αν ζεις κάπου που ευχαριστιέσαι χειμώνα σίγουρα θα απολαμβάνεις τη χρήση όλων των χουχουλιάρικων χειμωνιάτικων αξεσουάρ που μάχονται το κρύο. Ωστόσο για όλους εμάς ακόμα κι αν ο χειμώνας στην περιοχή μας είναι λιγότερο βαρύς, τα κασκόλ και τα φουλάρια όχι μόνο ζεσταίνουν αλλά ολοκληρώνουν τα πιο cosy look του χειμώνα! Ψάξε στη ντουλάπα σου αν έχεις τα απαραίτητα αξεσουάρ για ακαταμάχητες ζεστές εμφανίσεις κι αν δε βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον δες σε τι πρέπει να επενδύσεις. Μπορείς κυριολεκτικά να αναβαθμίσεις ένα ντύσιμο από απλό σε street-style κομψό με το σωστό κασκόλ, και για να πειστείς δες τις παρακάτω προτάσεις.

 Ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις γιγάντια, υπερμεγέθη κασκόλ που βασικά μπορούν να λειτουργήσουν και ως κουβέρτα. Και φυσικά, έχεις τόσες πολλές επιλογές υλικών όπως ένα σούπερ μαλακό κασμιρένιο κασκόλ, ένα μάλλινο που απομακρύνει την υγρασία ή ένα κασκόλ που είναι κυριολεκτικά το ίδιο υλικό με το φουσκωτό σου μπουφάν. Βρες value for money επιλογές ή μέρες που είναι, διάλεξε ένα καλό κομμάτι για δώρο που θα το έχεις χρόνια!

Διάλεξε ένα oversized κασκόλ που θα στολίζει το look σου και θα σε κρατάει ζεστή και κομψή με σύνθεση από 100% μαλλί. Αν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι πιο χαλαρό και trendy προτίμησε ένα φαρδύ κασκόλ με έντονες ραφές που κάνουν αντίθεση! Μια ακόμα ακαταμάχητη επιλογή είναι ένα κασκόλ στο πιο απόλυτο χρώμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Ζωντανό, σπινθηροβόλο και τολμηρό θα απογειώσει ακόμα και το πιο μουντό σύνολο, ενώ δείχνει καταπληκτικό πάνω από μια total black εμφάνιση.

Όσο μεγαλύτερο το κασκόλ, τόσο πιο εύκολο είναι να αποκτήσεις μια casual χαλαρή, άνετη εμφάνιση και αυτό με ένα ροζ καρό μοτίβο είναι ένας αξιολάτρευτος τρόπος να το πετύχεις! Ένα λεπτό, στενό, σε basic αποχρώσεις κασκόλ, είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξορκίσεις τα χειμωνιάτικα μπλε στενά μαντήλια που φορούσε κάθε "it girl" στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σίγουρα, μπορεί να μην είναι η πιο ζεστή επιλογή, αλλά είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ.

Ένα διακριτικό μοτίβο είναι τέλειο για τις μέρες που θέλεις να προσθέσεις μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο ντύσιμό σου, χωρίς να θέλεις κάτι φανταχτερό. Τα μοχέρ, κροσέ και τα κομμάτια που μοιάζουν χειροποίητα αποτελούν νοσταλγικά αξεσουάρ της γιαγιάς που δείχνουν τέλεια με κάθε χειμωνιάτικο ντύσιμο. Ένα καινοτόμο κασκόλ με ενσωματωμένη κουκούλα που θυμίζει φόρεμα με τσέπες δεν είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει σώνει και καλά από τη ντουλάπα σου αλλά αν το δοκιμάσεις δεν θα το αφήνεις! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!