Skip to main content

FASHION TRENDS

8 all-time-classic ήδη παπουτσιών που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Ποιες διαχρονικές επενδύσεις πρέπει να κάνεις σε υποδήματα, για μια λειτουργική γκαρνταρόμπα που σε καλύπτει σε όλες τις περιστάσεις.



Τα κλασικά παπούτσια είναι διαχρονικά και ευέλικτα, συμπληρώνοντας τα looks μας από το πρωί ως το βράδυ και σε επίσημες εμφανίσεις. Ακολουθούν οκτώ απαραίτητα ήδη παπουτσιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση μιας καλά μελετημένης συλλογής παπουτσιών.

Κλασικές μπαλαρίνες

Είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας που δεν πρέπει να λείπει ποτέ. Είναι άνετες, ευέλικτες και μπορούν να φορεθούν σε απλές ή και επίσημες εμφανίσεις για διάφορες περιστάσεις.

Λευκά αθλητικά παπούτσια

Ένα clean-cut ζευγάρι λευκά sneakers ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, σε casual εμφανίσεις, μέχρι και εκείνες στις οποίες επιλέγειςς φορέματα, προσφέροντας άνεση και στυλ.

Δερμάτινα μποτάκια

Ευέλικτα και κομψά, τα δερμάτινα μποτάκια μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε εποχή πέραν του ζεστού καλοκαιριού και να συνδυαστούν ολόσωστα με τζιν, φορέματα ή φούστες.

Μαύρες γόβες

Ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες είναι ό,τι πρέπει για πιο επίσημες περιστάσεις που θες να ξεχωρίσεις. Είναι διαχρονικές και απίστευτα ευέλικτες.

Loafers

Τα loafers είναι άνετα και κομψά, ιδανικά για να προσθέσεις μια πινελιά κομψότητας σε ένα casual ντύσιμο ή σε αυτό του γραφείου.

Strappy σανδάλια

Είναι υπέροχα για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αλλά και στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους φορεμένα με διαφανές καλσόν για το χειμώνα. Επίλεξε ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα.

Κλασικές δερμάτινες μπότες

Είτε μέχρι το γόνατο, είτε ως μπότες ιππασίας, ένα ποιοτικό ζευγάρι δερμάτινες μπότες προσθέτει κομψότητα σε διάφορα ντυσίματα όταν ο καιρός είναι χειμωνιάτικος και απαιτεί ζεστές επιλογές.

Άνετες γόβες

Βρες ένα ζευγάρι γόβες που δεν είναι μόνο κομψές αλλά και άνετες για εμφανίσεις με μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδανικά, επένδυσε σε αυτές με χοντρό τακούνι μέχρι 10 πόντους, σε αποχρώσεις όπως το μαύρο, το βουργουνδί ή και σε μεταλλικά χρώματα όπως το ασημένιο.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»