Skip to main content

FASHION TRENDS

5 outfit ideas που θα λατρέψουν οι φαν του μινιμαλισμού το 2024!

Τι θέλεις για τους επόμενους 12 μήνες, καθώς και τι χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου. 



Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις προσωπικές αποφάσεις ή εκείνες που αφορούν τους εργασιακούς στόχους, είναι επίσης μια λογική στιγμή για να κάνεις έναν έλεγχο της γκαρνταρόμπας σου πριν επενδύσεις σε οτιδήποτε νέο. Οι συλλογές άνοιξη καλοκαίρι 2024 που θα φτάσουν σε λίγες εβδομάδες θα σου χαρίσουν ατελείωτες ιδέες στυλ για τη χρονιά που έρχεται.

Μέσα από εκατοντάδες εικόνες πασαρέλας βρήκαμε πέντε εμφανίσεις που έχουν πραγματικά μοντέρνα και φρέσκια αίσθηση, ενώ θα είναι εύκολο να τις προσαρμόσεις πάνω σου με απλά, κλασικά κομμάτια. Υπάρχουν αρκετοί σχεδιαστές που πρωτοστατούν όταν πρόκειται για μινιμαλιστικές ιδέες ή νέες κινήσεις στυλ. Ίσως επικρατεί η άποψη ότι το μινιμαλιστικό ντύσιμο είναι βαρετό, ωστόσο για εμάς οι ομοιόμορφες εμφανίσεις δίνουν επιπλέον έμφαση στο έξυπνο στυλ και την ενδιαφέρουσα κατασκευή. Πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν ένα εντυπωσιακό κομμάτι για να εμπλουτίσουν μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση προσθέτοντας ενδιαφέρον σε κλασικές γραμμές. 

Λευκή καμπαρντίνα & total black

Έντονες αντιθέσεις δημιουργούν statement εμφανίσεις. Επέλεξε ένα total black σύνολο μέσα από ένα oversized λευκό παλτό. Το στυλ αναδεικνύει τη δυναμική ενός καλά επιλεγμένου αξεσουάρ όπως ενός ζευγαριού κρίκους και γίνεται must τις ημέρες που έρχονται. 

All time classic

Ο Jonathan Anderson βρίσκει πάντα έξυπνους τρόπους για να επαναλανσάρει τις καθιερωμένες γραμμές και ακριβώς αυτό έκανε για τον οίκο Loewe.  Το μαύρο σακάκι, συναντάει ξανά το λευκό πουκάμισο και το καλοραμμένο παντελόνι προσδίδοντας καινοτομία στις γκαρνταρόμπες του 2024. Το μυστικό είναι η επανερμηνεία στις σιλουέτες, με ψηλόμεσα παντελόνια που γλιστρούν στο σώμα φτιαγμένα από ωραία υφάσματα αλλά και μπλέιζερ με μεγάλους, τονισμένους ώμους. Τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν ξανά, καθώς η τσάντα Squeeze και πολύτιμα διακοσμημένα flats προσθέτουν ένα σημείο διαφοράς.

Sheer dear!

Οι διάφανες φούστες έχουν την τιμητική τους όπως φαίνεται την άνοιξη του 2024 και αυτό δείχνει ότι δεν είναι απλώς μια επιπόλαια κίνηση. Η διάφανη φούστα από οργάντζα στηρίζεται σε καθημερινά κομμάτια και σε μια χρωματική παλέτα του γκρι, συνδυασμένη με υπερμεγέθη τοπ με χαλαρή λαιμόκοψη στους ίδιους τόνους και καμπαρντίνα. Ο συνδυασμός υφών μέσα σε μια αυστηρά σιωπηλή χρωματική παλέτα είναι αυτό που κάνει το look να ξεχωρίζει.

Το “άγριο” jacket

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στην Prada για να ορίσεις την ατζέντα του στυλ για το επόμενο έτος και η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2024 χάρισε πολλές νέες ιδέες για layering. Εδώ θα πάρεις μια ιδέα από το πιο hot jacket της σεζόν και πως θα το ενσωματώσεις στη ντουλάπα σου πάνω από ωραία πλεκτά, ντελικάτα σύνολα και cool χρώματα.  

A touch of red

Μέσα στα hot minimal σύνολα της χρονιάς υπάρχει ένα χρώμα που θα επικρατήσει. Ένα κόκκινο κερασί πουλόβερ φαίνεται τόσο εντυπωσιακό, συνδυασμένο με ένα γκρι office style παντελόνι, με ένα απλό μαύρο πέδιλο και μια oversized καμπαρντίνα ή κλασικό παλτό! 












Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».