Παρ' το... tattoo και καν’ το βέρα μου!

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι οι «βέρες τατουάζ» που δεν χάνονται και δεν... κρύβονται.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Το φαινόμενο της βέρας «τατουάζ» είναι μία τάση «ξενόφερτη», που παρατηρείται πλέον έντονα και στη χώρα μας. Η ιδέα ακούγεται εκκεντρική, έχει όμως τη δική της ομορφιά.

Ως γνωστόν, οι περισσότεροι άντρες δεν είναι fans των κοσμημάτων. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για ένα απλό κόσμημα, αλλά για τη βέρα του γάμου τους, οι πιο πολλοί δεν μπορούν εύκολα να συνηθίσουν ένα δαχτυλίδι καθημερινά στο χέρι τους. Αντί λοιπόν για το κοσμηματοπωλείο, πολλά ζευγάρια επισκέπτονται ένα tattoo shop, για να «χτυπήσουν» εκεί τον έρωτά τους, με το σχέδιο μίας βέρας, και όχι μόνο.

Ο λόγος της επιτυχίας αυτού του trend είναι ότι μπορείς με το σύντροφο σου να κάνεις το πιο πρωτότυπο και μοναδικό δαχτυλίδι, που θα αντιπροσωπεύει για σας -και μόνο εσάς τους δύο- κάτι σημαντικό. 

Υπάρχει και ποικιλία: Μια καρδούλα με φτερά, η ημερομηνία του γάμου γραμμένη στα λατινικά, η υπόσχεση "Θα σε κάνω βασίλισσα" και βασιλιά αντίστοιχα, τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού... Όρεξη και φαντασία να υπάρχει και… η ώρα η καλή!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares