Skip to main content

FASHION TRENDS

Snow Boots: Stylish & Cozy για κάθε στιγμή του χειμώνα!

 Εξοπλιστέιτε με τις κατάλληλες μπότες για τον χειμώνα και υποδεχτείτε με στυλ ακόμα και τις πιο κρύες μέρες!



Ακόμα κι αν αγαπάτε τον χειμωνιάτικο καιρό, δεν υπάρχει αμφιβολία πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρείτε ένα ζευγάρι κομψές μπότες που κρατούν τα πόδια σας στεγνά και ζεστά ακόμα και μετά από ώρες στο χιόνι. Ενώ πολλές φορές με αποτρέπουν από μια αγορά τα σχόλια του αντρικού πληθυσμού που δεν τις συμπαθεί ιδιαίτερα φέτος αποφάσισα να ενδώσω παρά τα αρνητικά λόγια. Έτσι αποφάσισα να βρω χαριτωμένες μπότες χιονιού που να μπορώ να φορέσω όλο τον χειμώνα και αν ταυτίζεστε μαζί μου δείτε παρακάτω μερικά ζευγάρια που αξίζουν την προσοχή σας. 

Σε αντίθεση με άλλους τύπους, οι μπότες χιονιού συχνά συνοδεύονται από πολύ φανταχτερή τεχνολογία και φυσικά ακατανάχητο design που θα σας εντυπωσιάσουν! Φοριούνται σίγουρα με πιο casual σύνολα και με αυτές μπορείτε να είστε σίγουρες πως τα πόδοα σας ούτε θα βραχούν ούτε θα κρυώσουν όταν ο καιρός είναι σαν το σημερινό! 

Φορέστε τες για ψώνια στην πόλη, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για μια εξόρμηση το σουκου στη φύση και μείνετε ήσυχη για την άνεση και τη ζεστασιά τους ακόμα και αν ο καιρός αγριέψει! Τα snow boots αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα στα παπούτσια οπότε δεν είναι καιρός να βάλετε ένα ζευγάρι στη ντουλάπα σας; 

 

Sante Day2Day Booties

 Sante Day2Day μποτάκια από δέρμα κρουτα και συνθετικό υλικο. Extra light σόλα, σε χρώμα μπεζ. Συνδυάστε με τζην και ένα ιδιαίτερο ethnic πουλόβερ! 

Tsakiris Mallas Snow Boots 

Σε γκρι μεταλλικό χρώμα αυτή η ψηλή μπότα χιονιού θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε μεγάλα κρύα! Οργώστε τα χιονοδρομικά με άνεση και στυλ, ενώ το χρώμα της ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. 

Voi Noi Apres Ski Boots

Μεταλλικές μπότες χιονιού σε καφέ απόχρωση. Η ζεστή τους επένδυση θα χαρίσει ανακούφιση στα κρύα σας ποδαράκια, ενώ η ευελιξία του σχεδιασμού τους σας επιτρέπουν να τις ευχαριστηθείτε παντού τόσο στο βουνό όσο και στην πόλη! 

Funky Budha Snow boots

Κομψά μπεζ μποτάκια με μεταλλικές λεπτομέρειες. Φορέστε τα με ένα πλεκτό μακρύ φόρεμα, δερμάτινο κολάν και πουλόβερ ή με ένα φαρδύ jogger παντελόνι και κάντε μοναδικές, άνετες, στιλάτες εμφανίσεις χωρίς να σας προβληματίζει το κρύο! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου