Skip to main content

FASHION TRENDS

6+1 hot παπούτσια που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου!

Τώρα και για πάντα.



Ποια δεν λατρεύει τα παπούτσια; Ποια μπορεί να πει πως είναι εντάξει με όσα έχει; Ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι ακόμα ψηλοτάκουνες στιλέτο γόβες ή ένα δερμάτινο στιλάτο μποτάκι; Την απάντηση φυσικά την ξέρω και την ξέρεις καμία! Αν με ρωτούσε κανείς τι αγαπώ περισσότερο στη σφαίρα της μόδας, ένα πράγμα ξεχωρίζει πάντα: Τα καλοφτιαγμένα παπούτσια και οι επώνυμες τσάντες. Και αν και φέτος τα επώνυμα παπούτσια που κοστίζουν μια περιουσία καθορίζουν σχετικά τις τάσεις της μόδας δεν πειράζει, στην αγορά μπορείς να βρεις εξίσου ποιοτικά κομμάτια πιστά στα trends της εποχής. Επέλεξε ανάμεσα σε διαχρονικά βασικά που έρχονται και παρέρχονται αλλά και σε αυτά που ανήκουν στις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης 2024. 

Croc Slingback

Αν και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, τα slingback είναι η νέα εμμονή μου. Τα θεωρώ θηλυκά, σικ και ακαταμάχητα με παντελόνια στο ύψος του αστραγάλου απογειώνοντας ένα κλασάτο office look. 

Δερμάτινα Μποτάκια

Αν υπάρχει μια επένδυση να κάνεις ακόμα και τώρα που να αξίζει πραγματικά κάθε ευρώ, είναι ένα ζευγάρι μαύρα φλατ μποτάκια με ένα statement χαρακτηριστικό όπως ένα φερμουάρ ή μια μεταλλική λεπτομέρεια. Είναι το παπούτσι για σχεδόν κάθε περίσταση που δεν απαιτεί τακούνι, κάτι που λέει πολλά για το πόσο κομψά είναι.

Leopard-Print Suede Pumps

Ξέρω ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οι άνετες μπαλαρίνες, τα sneakers αλλά και τα loafers κυριαρχούν, αλλά υπάρχει κάτι τόσο γοητευτικό και ακαταμάχητο σε ένα καλό ζευγάρι γόβες. Επένδυσε σε άλλο ένα όσα κι αν έχεις. Μυτερό, στιλέτο, σε μεταμορφώνει στη στιγμή στο απόλυτο θηλυκό. Αν έχεις ήδη μερικά πάω στοίχημα πως λεοπάρ δεν έχεις. Εμπιστεύσου μας είναι πιο ουδέτερο από όσο φαντάζεσαι. 

Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια 

Επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι sneaker ίσως και σε ένα κομμάτι σχεδιαστή ή άλλου επώνυμου brand. Τόσο γιατί θες να κρατήσουν αλλά και γιατί το sneaker τη θέλει την κυρίλα του ώστε να μη μοιάζει γυμναστηρίου ή άκρως αθλητικό που φοριέται μόνο με φόρμες και αθλητικά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι ψαγμένων sneakers είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε μέρα. 

Μοκασίνια

Εκεί έξω σε αυτό το στυλ θα βρεις το παπούτσι των ονείρων σου. Άνετα και στυλάτα καθωσπρέπει αλλά και ιδιαίτερα χαρίζουν μια νότα κύρους στα look σου. 

Μπαλαρίνες

Είναι το απόλυτο παπούτσι της άνοιξης με φρέσκια και girly αισθητική αλλά και διαχρονική αξία. Βρες το δικό σου ζευγάρι και δημιούργησε casual αλλά και formal looks για το γραφείο συνδυάζοντας ένα wide leg denim με μλπουζάκι ή skinny παντελόνια με ζακέτες και blazer. 

Γόβες Kitten 

Από τότε που κοίταξα αυτές τις γόβες Prada στην πασαρέλα της μάρκας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023, έχουν κατακτήσει τον εγκέφαλό μου. Γοητευτικές και στυλάτες, είτε τις μισείς είτε τις αγαπάς! Προσφέρουν statement εμφανίσεις καθώς όλοι θα κοιτούν τα πόδια σου. 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού