Skip to main content

FASHION TRENDS

Sports Season: Είναι ο σύντροφός σου φανατικός των σπορ; Ντύσου και εσύ για την περίσταση

Sportswear Style Alert!


Κέλλυ Νόβακ

«Δεν μπορώ σήμερα αγάπη μου, έχει ματς». Mια φράση που σύντομα θα ακους συχνά. Ναι, μπαίνουμε σε αυτή την περίοδο όπου όλο και περισσότεροι αθλητικοί αγώνες θα παίζουν στην tv και όπου οι άντρες φίλοι σου ή ο σύντροφός σου, θα είναι «κολλημένοι» σε αυτήν, για να μην χάσουν ούτε έναν! Επειδή μπορεί όμως κι εσύ, να είσαι μια από τις πολλές γυναίκες που δεν αντέχει τα σπορ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να «υποστηρίξεις» με τον τρόπο σου, την ομάδα του καλού σου. Πώς θα το κάνεις; Με τις εμφανίσεις σου φυσικά!

Σου προτείνω 3 τρόπους να ενσωματώσεις το αθλητικό ύφος στο ντύσιμό σου, χωρίς όμως να χάσεις την θηλυκότητα σου και να είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τον σύντροφό σου ακόμα και στο γήπεδο!

1. T-shirt: Το basketball t-shirt είναι το ιδανικό ρούχο για να δώσεις στην εμφάνισή σου το sporty ύφος που χρειάζεται. Προτίμησε είτε ένα σε πιο oversized γραμμή και φόρεσέ το σαν φόρεμα με ένα ζευγάρι γόβες και ένα leather jacket, είτε ένα σε πιο στενή γραμμή με μια σέξι, pencil φούστα.

sportswearstyle_1.jpg

2. Bomber Jacket: Το απόλυτο jacket για την άνοιξη αλλά και για ένα πιο αθλητικό look, είναι το bomber. Σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων (μπορείς ακόμη να το βρεις και σε κάποιο floral pattern), συνδύασέ το είτε με ένα ζευγάρι skinny jeans και ένα ζευγάρι strappy πέδιλα για μια πιο casual εμφάνιση, ή ακόμα και ένα fit & flare φόρεμα για το βράδυ.

sportswearstyle_2.jpg

3. Athletic Bra: Τα crop tops ή ακόμη και τα αθλητικά σουτιέν, παίρνουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σου, αποδίδοντας ένα κουλ-urban ύφος. Τόλμησέ το και συνδύασε ένα athletic bra ή τοπ με ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι κοστουμιού, για ένα πιο εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

sportswearstyle_3.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department