Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτές είναι οι 3 τάσεις που ο κόσμος αναζητά περισσότερο στο διαδίκτυο

Google Alert!


Κέλλυ Νόβακ

Η Google ξέρει ακριβώς τι ψάχνουμε στο διαδίκτυο και οι τελευταίες τις μετρήσεις έχουν να μας πουν πολλά για τα trends αυτά που ο περισσότερoς κόσμος «γκουγκλάρει».

Τρεις είναι οι τάσεις αυτές που φαίνεται να μην σταματάει να αναζητεί στο internet: Τις τούλινες φούστες, τα emoji jogger παντελόνια αλλά και τις midi φούστες (αυτή είναι η σειρά προτεραιότητας). Συγκεκριμένα:

1. Φούστα από τούλι: Η Google αναφέρει ότι ο όρος στα αγγλικά "tulle skirts", έχει αυξηθεί κατά 34% από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Η αναζήτηση δεν περιορίζεται στην χρωματική παλέτα αυτής της φούστας, αλλά σε πιο statement κομμάτια. Εγώ σου προτείνω να εμπνευστείς από αυτήν την Michael Kors με τα 3D κεντητά λουλούδια.

3mostpopoularspingtrends_1.jpg

2. Φόρμες με emoji σχέδια: Τα jogger παντελόνια/φόρμες έχουν γίνει μόδα, κυρίως από την μόδα του δρόμου και γιατί οι περισσότεροι που τις φοράνε, τις βρίσκουν άνετες αλλά και stylish, με τα emoji σχέδια να τους δίνουν μια πιο «κουλ» όψη! Εγώ σου προτείνω να πετάξεις τις παλιές και ξεπερασμένες «πετσετέ» φόρμες και να νιώσεις άνεση με κάτι το διαφορετικό. Αυτή της Sarah Jessica Parker πάντως μας αρέσει πολύ!

3mostpopoularspingtrends_2.jpg

3. Midi φούστες: Αυτή η τάση έχει ήδη ανθίσει στην Αμερική και έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη. Η Google αναφέρει ότι ο κόσμος «γκουγκλάρει» τον όρο "midi skirts" μαζί με τις φράσεις «πώς να τις φορέσω», την λέξη “outfits” αλλά ακόμα πιο συγκεκριμένα αναζητούν και τα διαφορετικά στιλ αυτής όπως «Α-γραμμή» και «ψηλόμεση». Ιδανική για την άνοιξη πάντως είναι μια σε denim με κουμπιά, όπως αυτή της Zara. 

3mostpopoularspingtrends_3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!