5 μαγιό Ελλήνων σχεδιαστών που πρέπει να αποκτήσεις ΤΩΡΑ

Επένδυσε στην ελληνική δημιουργία!  

Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε προτιμήσει να επιλέξουμε μια ξένη αλυσίδα γνωστών πολυκαταστημάτων για τις αγορές μας, με σκοπό να βρούμε την πιο fashionable αλλά κυρίως οικονομική λύση. Και ενώ, αυτή η πράξη δεν είναι μεμπτή φυσικά, είναι σημαντικό, καμιά φορά, να σκεφτούμε πόσο ενεργοί θέλουμε να είμαστε στην ενίσχυση της ελληνικής αγοράς και της εγχώριας μόδας.

Είναι πολλοί οι νέοι –και ήδη καταξιωμένοι- Έλληνες και Ελληνίδες σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι μπορούν να μας προσφέρουν ένα πρωτοποριακό στιλ, με ένα καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, απ’ ότι αυτό που μας προσφέρουν τα franchise των εταιριών/κολοσσών.

Μια επένδυση στην ελληνική οικονομία αλλά και σε ένα «καλό» ρούχο, είναι πάντα μια σοφή επιλογή. Φέτος το καλοκαίρι, η πιο σημαντική αγορά και επένδυση που πρέπει να κάνουμε εμείς οι γυναίκες, είναι το μαγιό. Για τον λόγο αυτό βρήκα τα 5 πιο εντυπωσιακά μαγιό, Ελλήνων σχεδιαστών, τα οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποκτήσεις για όλα τα παραπάνω επιχειρήματα, αλλά κυρίως γιατί με αυτά θα «γυρίσεις κεφάλια», στην παραλία.

5greekswimsuits_01.jpg

Ioanna Kourbela 

 

5greekswimsuits_02.jpg

Nidodileda 

5greekswimsuits_03.jpg

Stefania Frangista 

5greekswimsuits_04.jpg

Detailors 

5greekswimsuits_05.jpg

Maa Boo About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares