Ο Ralph Lauren τα «βάζει» με την θάλασσα για την νέα του συλλογή

Φύγαμε για ιστιοπλοΐα!

Κέλλυ Νόβακ

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Ralph Lauren, ξέρεις ότι πρόκειται να αντικρίσεις μια... ασυνήθιστη κομψότητα. Γιατί αυτός είναι ο Ralph Lauren. Ένας σχεδιαστής που μύησε τον κόσμο σε μια εξαιρετικά καλαίσθητη πραγματικότητα, δημιουργώντας ο ίδιος ένα δικό του «κίνημα»/«τάση», πες το όπως θες. Και μένοντας πάντα πιστός σε αυτή την λογική, έχει όλα αυτά τα χρόνια ταυτίσει το brand του με αυτού του είδους την "ανεπτυγμένη" φινέτσα. Και λέω «ανεπτυγμένη» γιατί εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς. Όπως και σε αυτή την συλλογή του, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ΄16.

Γι΄αυτήν την σεζόν, λοιπόν, ο Lauren τα «βάζει» με την θάλασσα και με ένα ύφος που του «πάει» και είναι αδιαμφισβήτητα διαχρονικό. Το ναυτικό θέμα και η ιστιοπλοΐα συναντούν την «καθημερινή» Αμερικανίδα γυναίκα –είναι εξάλλου ο απόλυτος Αμερικανός σχεδιαστής- η οποία βρίσκει και πάλι την αίγλη της, μέσα από τα t-shirts, tank tops και πουκάμισα μαρινιέρα, τις μοναδικές, αέρινες ψηλόμεσες παντελόνες, τις χαλαρές σιλουέτες, τα γαλήνια λευκά κομμάτια και τα κλασσικά ναυτικά αξεσουάρ, όπως καπέλα, παπούτσια πλατφόρμες από φελό και τις oversized τσάντες με σκοινιά. Και όλα αυτά, πολλές φορές σε μοναδικές αθλητικού ύφους παραλλαγές, που έδιναν ένα twist στην συλλογή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα eveningwear κομμάτια, όπως οι ριγέ και άλλοτε color-block strapless (και όχι μόνο) τουαλέτες, οι οποίες θα δείχνουν άψογες σε ένα yacht-themed πάρτι.

Δες παρακάτω την συλλογή!

rl_ss16_01.jpg

rl_ss16_02.jpg

rl_ss16_03.jpg

rl_ss16_04.jpg

rl_ss16_05.jpg

rl_ss16_06.jpg

rl_ss16_07.jpg

rl_ss16_08.jpg

rl_ss16_09.jpg

rl_ss16_10.jpg

rl_ss16_11.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares