6 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για το νέο show του οίκου Lanvin

Τι μας τράβηξε την προσοχή;

Κέλλυ Νόβακ

Ο οίκος Lanvin είναι συνδεδεμένος με την γαλλική κομψότητα και σίγουρα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Alber Elbaz καταφέρνει πάντα και με καθεμία από τις συλλογές του να διατηρεί αυτή την παράδοση.

Έτσι, λοιπόν, και για την νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16, ο σχεδιαστής επιλέγει να παρουσιάσει τα ρούχα του μέσα από έναν αριθμό ετερόκλητων μοντέλων, με σκοπό να επιτύχει μια "αποδομημένη" θηλυκότητα σε αυτά. 

Παρακάτω θα βρεις τα σημαντικότερα στιγμιότυπα που πρέπει να γνωρίζεις από το show και την συλλογή.

1. Το show «άνοιξε» το μοντέλο Ruth Bell, φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο με φαρδιά μανίκια.

6thingaboutlanvin_01.jpg

2. Πολλά από τα πρώτα looks αποτελούνταν από σκούρες αποχρώσεις, ενώ σαν λεπτομέρειες κρέμονταν από αυτά κλώστές σαν να έχουν «ξεφύγει» από τα ρούχα.

6thingaboutlanvin_02.jpg

3. Δημιούργησε μια σειρά από εντυπωσιακά φορέματα, χρησιμοποιώντας ύφασμα σε nude απόχρωση, το οποίο όμως έδινε την εντύπωση κορσέ. Αυτό το έκανε όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και με σκοπό να μπορούν οι γυναίκες να φορούν σουτιέν σε φορέματα «χωρίς πλάτη».

6thingaboutlanvin_03.jpg

4. Η αγάπη του Elbaz για τις παγιέτες είναι γνωστή, αλλά σε αυτή την συλλογή, τους έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο.

6thingaboutlanvin_04.jpg

5. Κρατώντας τις παραδόσεις του οίκου, ο σχεδιαστής παρουσίασε μερικά από τα χαρακτηριστικά prints, για τα οποία είναι γνωστά ο οίκος.

6thingaboutlanvin_05.jpg

6. Το τελευταίο look του show φόρεσε η Julia Nobis και πάνω σε αυτό αναγράφονταν η τοποθεσία του καταστήματος Lanvin στο Παρίσι, όπου εκεί καμιά φορά συχνάζει ο σχεδιαστής και έρχεται σε επαφή με τους πελάτες.

6thingaboutlanvin_6.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares