Skip to main content

FASHION NEWS

Breaking News: Η απόλυση του Alber Elbaz από τον οίκο Lanvin

Μα τι συμβαίνει, επιτέλους, στον κόσμο της μόδας;


Κέλλυ Νόβακ

Απ’ ότι φαίνεται απολύσεις δεν γίνονται μόνο στην χώρα μας, αλλά και αλλού και μάλιστα σε ανθρώπους και θέσεις που κανείς δεν περίμενε να συμβεί. Μετά, λοιπόν, τα συνταρακτικά νέα της αποχώρησης του Raf Simons από τον οίκο Dior, το επόμενο… χτύπημα είναι η απόλυση του Alber Elbaz από τον θρυλικό γαλλικό οίκο Lanvin.

Ο ταλαντούχος και αξιολάτρευτος σχεδιαστής αποχωρεί από την θέση του ως καλλιτεχνικός διευθυντής, έπειτα από 14 χρόνια και μετά από απόφαση της εταιρίας. Ο ίδιος πρόσφατα δημοσίευσε ένα γράμμα στα media, όπου δηλώνει τα εξής: «Λόγω της αποχώρησής μου από τον οίκο Lanvin και της απόφασης της πλειοψηφίας των μετόχων της εταιρίας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές σκέψεις μου σε όλους αυτούς που δούλεψαν μαζί μου με πάθος για την αναβίωση του Lanvin, τα τελευταία 14 χρόνια… Μαζί γνωρίσαμε την καλλιτεχνική πρόκληση, αποκαταστήσαμε την λάμψη του οίκου και την επιστρέψαμε στην σωστή του θέση, που είναι ανάμεσα στους καλύτερους Γαλλικούς πολυτελείς οίκους».

Σίγουρα η αποχώρησή του ήταν τρομερά αναπάντεχη σε όλους, όπως και αυτή του Simons, συνειδητοποιώντας φυσικά ότι οι διαμάχες και αλληλοσπαραγμοί στον χώρο αυτό, έχουν φτάσει σε ένα δυσάρεστο σημείο. Ειδικά, όταν βλέπει κανείς έναν οραματιστή σαν το Elbaz, που κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια να επαναφέρει την αίγλη του οίκου, να απολύεται από μια τέτοια θέση. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα, θα σε κρατάω ενήμερη. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.