Skip to main content

FASHION NEWS

5 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για το φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret

Το πιο glamorous «πάρτι» της μόδας!


Κέλλυ Νόβακ

Στις 8 Δεκεμβρίου, 192 χώρες και 500 εκατομμύρια άνθρωποι, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το μαγνητοσκοπημένο fashion show του γνωστού brand, Victoria’s Secret, το οποίο, όμως, πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοέμβριου. Μόνο λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να ζήσουν live την μοναδική εμπειρία μιας VS πασαρέλας. Και λέω «εμπειρία» γιατί έτσι την περιγράφουν όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή και έτσι φαίνεται να είναι όταν το βλέπουμε και εμείς –έστω και από τις οθόνες μας.

Από το φαντασμαγορικό show δεν λείπει η αίσθηση του πάρτι, τα εντυπωσιακά και πολυτελή κοστούμια/εσώρουχα και φυσικά τα πανέμορφα μοντέλα ή όπως τα αποκαλούν τα «αγγελάκια της Victoria’s Secret». Μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη περπατούν σε αυτό και στην λίστα πρόσφατα προστέθηκαν τα ονόματα των Gigi Hadid και Kendall Jenner, οι οποίες φαίνεται να προσαρμόστηκαν αμέσως στο κλίμα του show. 

Το vogue.com ήταν εκεί την Τρίτη το βράδυ, καλύπτοντας το event και για να μην περιμένεις μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, συγκέντρωσα (με βάση το γνωστό site) τα σημαντικότερα σημεία του show, για να είσαι πάντα ενημερωμένη!

1. Η Behati Prinsloo ήταν αυτή που άνοιξε το show, με ένα ensemble εμπνευσμένο από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στα φτερά του κοστουμιού της, η λέξη “Love” ήταν γραμμένη, ενώ το opening song ήταν το “Heartbreaker”, της Pat Benatar.

5thingsaboutvsshow_01.jpg

2. H Εllie Goulding, o The Weeknd και η Selena Gomez ήταν αυτοί ερμήνευσαν τα τραγούδια τους live κατά την διάρκεια του show.

5thingsaboutvsshow_02.jpg

3. Mερικά από τα looks του show θύμιζαν λαγουδάκια του χιονιού, με λευκά γούνινα εντυπωσιακά καπέλα και bodysuits από κρύσταλλα. Τα σύνολα αυτά φόρεσαν μοντέλα όπως οι Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Stella Maxwell και άλλες. Φυσικά, πραγματικές νιφάδες έπεφταν κατά την διάρκεια του show.

5thingsaboutvsshow_03.jpg

4. Και από τον χειμώνα φτάσαμε στο καλοκαίρι, με μια σειρά από σύνολα τα οποία θύμιζαν πυροτεχνήματα, με την Lily Aldridge και την Joan Smalls να φορούν τα πιο εντυπωσιακά.

5thingsaboutvsshow_04.jpg

5. Αντί για την συνηθισμένη υπόκλιση του σχεδιαστή, το show έκλεισαν όλα τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στο show, χορεύοντας ρυθμικά στην πασαρέλα, συνοδευόμενα από την Selena Gomez και τον The Weeknd.

5thingsaboutvsshow_05.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.