Αυτή η φωτογράφηση θα σε κάνει να λατρέψεις το σώμα σου

Για το περιοδικό Glamour!

Κέλλυ Νόβακ

Είναι εδώ και αρκετό καιρό που γίνονται κάποιες ενέργειες μέσα από νόμους, πρόσωπα, περιοδικά μόδας αλλά και brands με σκοπό να αλλάξει η εικόνα της κοινωνίας όσον αφορά στο γυναικείο σώμα. Και όχι αυτό που θυμίζει μοντέλου, το οποίο είναι και πιο… κοινωνικά αποδεκτό, αλλά αυτό «πραγματικών» γυναικών. Αυτό που οι περισσότερες γυναίκες στον πλανήτη έχουν. Ένα «πραγματικό» σώμα. Και τι εννοώ «πραγματικό»; Αυτό με τις ατέλειες του, τα παραπανήσια κιλά (ή μη), αυτό που κάθε γυναίκα έχει και το οποίο πρέπει να αγαπά.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που μπορούν να το αλλάξουν αυτό, με την επίδραση που ασκούν στον κόσμο, είτε ως σχεδιαστές καταργώντας τον όρο “plus size” και σχεδιάζοντας μια κοινή σειρά όλες τις γυναίκες, είτε ως editors σε κάποιο περιοδικό, προβάλλοντας και στηρίζοντας γυναίκες με «κανονικά» σώματα, όπως έγινε και πρόσφατα σε φωτογράφηση της ισλανδικής έκδοσης του περιοδικού Glamour.

Πέντε μοντέλα, λοιπόν, με διαφορετικά τελείως σώματα, ποζάρουν άλλoτε με εσώρουχα και άλλoτε γυμνά, το ένα δίπλα στο άλλο, περνώντας το μήνυμα ότι κάθε σώμα είναι όμορφο. Οι γυναίκες αυτές είναι μοντέλα (Ashley Graham, Marquita Pring, Julie Henderson, Inga Eiriksdottir, Danielle Redman) τα οποία έχουν δημιουργήσει τον οργανισμό ALDA, που σκοπό έχει να αλλάξει την κλασσική έννοια της ομορφιάς, αλλά και να διευρύνει τον αριθμό των μοντέλων με μεγαλύτερες διαστάσεις σώματος στα πρακτορεία μοντέλων στην Νέα Υόρκη.

Θα δεις και εσύ από μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες ότι αυτή η φωτογράφηση δεν είναι παρά μόνο εντυπωσιακά όμορφη και αισιόδοξη!

 

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-01.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-02.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-03.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-04.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-05.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-07.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-09.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-10.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-11.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares