Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή η φωτογράφηση θα σε κάνει να λατρέψεις το σώμα σου

Για το περιοδικό Glamour!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι εδώ και αρκετό καιρό που γίνονται κάποιες ενέργειες μέσα από νόμους, πρόσωπα, περιοδικά μόδας αλλά και brands με σκοπό να αλλάξει η εικόνα της κοινωνίας όσον αφορά στο γυναικείο σώμα. Και όχι αυτό που θυμίζει μοντέλου, το οποίο είναι και πιο… κοινωνικά αποδεκτό, αλλά αυτό «πραγματικών» γυναικών. Αυτό που οι περισσότερες γυναίκες στον πλανήτη έχουν. Ένα «πραγματικό» σώμα. Και τι εννοώ «πραγματικό»; Αυτό με τις ατέλειες του, τα παραπανήσια κιλά (ή μη), αυτό που κάθε γυναίκα έχει και το οποίο πρέπει να αγαπά.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που μπορούν να το αλλάξουν αυτό, με την επίδραση που ασκούν στον κόσμο, είτε ως σχεδιαστές καταργώντας τον όρο “plus size” και σχεδιάζοντας μια κοινή σειρά όλες τις γυναίκες, είτε ως editors σε κάποιο περιοδικό, προβάλλοντας και στηρίζοντας γυναίκες με «κανονικά» σώματα, όπως έγινε και πρόσφατα σε φωτογράφηση της ισλανδικής έκδοσης του περιοδικού Glamour.

Πέντε μοντέλα, λοιπόν, με διαφορετικά τελείως σώματα, ποζάρουν άλλoτε με εσώρουχα και άλλoτε γυμνά, το ένα δίπλα στο άλλο, περνώντας το μήνυμα ότι κάθε σώμα είναι όμορφο. Οι γυναίκες αυτές είναι μοντέλα (Ashley Graham, Marquita Pring, Julie Henderson, Inga Eiriksdottir, Danielle Redman) τα οποία έχουν δημιουργήσει τον οργανισμό ALDA, που σκοπό έχει να αλλάξει την κλασσική έννοια της ομορφιάς, αλλά και να διευρύνει τον αριθμό των μοντέλων με μεγαλύτερες διαστάσεις σώματος στα πρακτορεία μοντέλων στην Νέα Υόρκη.

Θα δεις και εσύ από μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες ότι αυτή η φωτογράφηση δεν είναι παρά μόνο εντυπωσιακά όμορφη και αισιόδοξη!

 

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-01.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-02.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-03.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-04.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-05.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-07.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-09.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-10.jpg

ALDA-Models-Naked-Pictures-Icelandic-Glamour-11.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα