Skip to main content

FASHION NEWS

Clémentine Desseaux: Το νέο πρόσωπο του Christian Louboutin είναι…. πραγματική γυναίκα

Η "νέα εποχή" στα μοντέλα συνεχίζεται!


Κέλλυ Νόβακ

Tess Holiday, Robyn Lawley, Ahsley Graham, Jennie Runk, Barbie Ferreira και τώρα η Clémentine Desseaux είναι μόνο μερικά από τα μοντέλα του χώρου που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Και αυτό γιατί είναι από τα πρώτα μοντέλα που μετά από πολλές δεκαετίες, «σπάνε» τα δεσμά στους άγραφους κανόνες του μόντελινγκ, ότι πρέπει δηλαδή να είναι πολύ αδύνατα για να κάνουν καριέρα. Ε, λοιπόν σιγά-σιγά αυτό αλλάζει και η πρόσφατη καμπάνια του οίκου Christian Louboutin* το αποδεικνύει αυτό. Πώς; Ορίζοντας ως εκπρόσωπό του, το plus-size μοντέλο (ίσως και αυτός ο όρος εξαλειφθεί με τον καιρό) Clémentine Desseaux. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος φιλοξενεί plus size μοντέλο σε διαφημιστική του καμπάνια, θέτοντας αυτή την κίνηση, ορόσημο για το γνωστό brand.

Η Desseaux δήλωσε σχετικά με την καμπάνια στην Daily Mail: «Η Γαλλία ήταν πάντα “πίσω” στα θέματα της ποικιλομορφίας, αλλά αυτό είναι ένα βήμα προς τα “εμπρός”. Εύχομαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια βήματα. To να είμαι ζουμερή και με φακίδες στην Γαλλία, δεν ήταν ποτέ εύκολο. Τώρα όμως η έννοια της ομορφιάς διαφοροποιείται και τα brands αναδεικνύουν κορίτσια που είναι διαφορετικά. Ανοίγονται σε όλων των ειδών την ομορφιά που υπάρχει στον κόσμο και όχι μόνο σε αυτήν των ευρωπαϊκών προτύπων που είναι η ξανθιά, αδύνατη, λευκή γυναίκα».

Fact: Η Desseaux μετακόμισε πριν από τρία χρόνια στην Νέα Υόρκη, καθώς -λόγω της πληθωρικής σιλουέτας της- δεν έβρισκε δουλειά στην Γαλλία.

*H καμπάνια αφορά την νέα συλλογή με κραγιόν του οίκου. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30