Skip to main content

FASHION NEWS

Tα λαμπερά εγκαίνια για το νέο PANDORA Concept Store στην Ερμού

Εμείς το επισκεφθήκαμε ήδη! Εσύ;


Κέλλυ Νόβακ

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, άνοιξε τις πόρτες με ένα λαμπερό Party εγκαινίων το νέο PANDORA Concept Store στο κέντρο της πόλης, στην Ερμού 37. Παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, του θεάματος, της πολιτικής, επιτελικά στελέχη ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και fashion bloggers, ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα, κ. Michael Braad έκοψε την κορδέλα σημαίνοντας έτσι την έναρξη του 10oυ Concept Store της γνωστής αλυσίδας κοσμημάτων. Λίγες μέρες πριν τις γιορτές, το νέο PANDORA Concept Store σε συνδυασμό με τη γιορτινή διάθεση της Αθήνας, θα προσφέρει όμορφες, ξεχωριστές και ιδιαίτερες ιδέες για δώρα!

Στο νέο concept store, οι λάτρεις της PANDORA μπορούν να συμβουλευτούν την έμπειρη ομάδα που στελεχώνει το κατάστημα, για να απολαύσουν όλη τη κλασική συλλογή κοσμημάτων, η οποία αποτελείται από κοσμήματα από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, αυθεντικά Murano και ημιπολύτιμους λίθους άριστης ποιότητας. Η συλλογή ολοκληρώνεται με βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και μενταγιόν.

Φυσικά η Χριστουγεννιάτικη συλλογή με δεκάδες charms έρχεται να προστεθεί στη συλλογή, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρεις στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr.

Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρες ένα κατάστημα κοντά σου από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.