Skip to main content

FASHION NEWS

ΑΥΤΗ είναι η νέα συλλογή του Ricardo Tisci για την Nike

Just do it Ricci!


Κέλλυ Νόβακ

 

Μετά από μια τρομερά επιτυχημένη πρώτη συλλογή για την εταιρεία Nike (η οποία έγινε sold out από τις πρώτες κιόλας ημέρες), ο σχεδιαστής Ricardo Tisci (καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy) δημιουργεί μια νέα συλλογή για το γνωστό αθλητικό brand.

Με το όνομα "NikeLab Dunk Lux High x RT", ο Tisci δίνει μια πιο extreme αισθητική στο Dunk, το κλασικό μοντέλο παπουτσιού της Nike, με αποτέλεσμα αυτό το αθλητικό -που αρχικά σχεδιάστηκε για αθλητές του box- να αποκτά ένα πιο high-end fashion σχέδιο.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ

nike-riccardo-tisci-dunk-01.jpg

The Dunk

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Gisele Bundchen φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια Αlaia και εντυπωσιάζει με bodycon σιλουέτες και διαφάνειες

Το δυναμικό comeback του μοντέλου μετά τον θάνατο της μητέρας της είναι γεγονός, μέσα από μια καμπάνια που κόβει την ανάσα

FASHION NEWS

O Bad Bunny μεταμορφώνεται σε άγαλμα για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας Jacquemus

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες μιας καμπάνιας που θα συζητηθεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/2έως 3/3/24

Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι της επιτυχίας

ΣΙΝΕΜΑ

Το Avatar: The Last Airbender αποκτά το τελικό του trailer και δεν βλέπουμε την ώρα

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix ήρθε στις οθόνες μας±

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί

Μια εύκολη και νόστιμη ιδέα για πρωινό που θα κάνει την έκπληξη

Η χρήση του αυγού αντί για ψωμί σε αυτό το κλασικό σάντουιτς πρωινού είναι μια αληθινή ιδιοφυή κίνηση. Φορτώσαμε τα δικά μας με μπέικον, τσένταρ και αβοκάντο, αλλά πειραματιστείτε με μερικές από τις δικές σας αγαπημένες προτιμήσεις για τη γέμιση! Το λουκάνικο και η γραβιέρα θα ήταν επίσης εξαιρετικές επιλογές! Φυσικά, αν εξακολουθείτε να λαχταράτε ένα σπιτικό κουλούρι ή φέτα ψωμιού, δεν θα σας κατηγορούσαμε!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

1 μερίδα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

15 λεπτά

CAL/SERV:

462

Συστατικά

2 μεγάλα αυγά

2 κ.σ. νερό

1/2 αβοκάντο, ελαφρώς πολτοποιημένο

1 φέτα ψημένο μπέικον, κομμένη στη μέση

1/4 γ. τριμμένο τσένταρ

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε δύο καπάκια βάζων (αφαιρέστε το κέντρο) ή δύο στρογγυλές αντικολλητικές θήκες για αυγό. Ψεκάστε ολόκληρο το τηγάνι με μαγειρικό σπρέι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Σπάστε τα αυγά στο κέντρο των καπακιών και χτυπήστε ελαφρά με ένα πιρούνι για να σπάσει ο κρόκος.

Βήμα 2

Ρίξτε νερό γύρω από τα καπάκια και καλύψτε το τηγάνι. Μαγειρέψτε, αφήνοντας τα αυγά να βράσουν στον ατμό, μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια, περίπου 3 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και καλύψτε από πάνω το ένα αυγό με τσένταρ. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί, περίπου 1 λεπτό ακόμα.

Βήμα 3

Αναποδογυρίζουμε το αυγό χωρίς τυρί σε ένα πιάτο. Συμπληρώστε με πουρέ αβοκάντο και μαγειρεμένο μπέικον. Τοποθετήστε από πάνω το άλλο αυγό, με το τυρί προς τα κάτω.

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί (botrini.gr)