Skip to main content

FASHION NEWS

Τhe Frozen Forest: Το εντυπωσιακό show της Rihanna στην Νέα Υόρκη

Work, work, work, work...


Κέλλυ Νόβακ

Από τότε που η rn b και ραπ μουσική μπήκαν και πάλι στην ζωή μας, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Οι μουσικές που ακούμε είναι διαφορετικές, τα ρούχα που φοράμε διαφορετικά και το lifestyle που κρυφά ζηλεύουμε είναι διαφορετικό. Και αυτό γιατί, από τότε που επιτρέψαμε στην νέα γενιά των μουσικών αυτών καλλιτεχνών να μας «πουν» τι να ακούμε και τι να φοράμε όλα είναι διαφορετικά. Αλλά «διαφορετικά» με τον πιο μοναδικό, ασυνήθιστο και αξιοθαύμαστο τρόπο.

Η γενιά αυτή μάς «μαθαίνει» πώς να είμαστε διαφορετικοί, ακομπλεξάριστοι και μοναδικοί στο είδος μας. Και στην γενιά αυτή συγκαταλέγεται και η Rihanna. Μια γυναίκα που δεν είναι άγνωστη στην μόδα και που όμως μέσω αυτής καταφέρνει να εκφραστεί, να απελευθερωθεί και να μας πει ότι είναι οκέι αν θέλεις να είσαι διαφορετικός. Και με την πρώτη της συλλογή ως καλλιτεχνική διευθύντρια της Puma (είναι τόσο ωραίο να βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες σε διευθυντικούς ρόλους) με το όνομα Fenty x Puma, μάς λέει ακριβώς αυτό. 

Μέσα σε ένα μυστήριο σκηνικό που θύμιζε παγωμένο δάσος και γεμάτο καθρέφτες, το μοντέλο Lexi Boling σήμανε την έναρξη του show, φορώντας ένα oversized hoodie και λευκές πάνω από το γόνατο μπότες, στις οποίες αναγραφόταν το όνομα της εταιρίας, “Puma”.  Τα υπόλοιπα looks παρέμειναν και αυτά στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, χωρίς όμως να κάνουν την συλλογή μονότονη. Αυτό η σχεδιάστρια το πέτυχε μέσα από τις φόρμες και τα σχέδια των ρούχων, τα οποία συχνά θύμιζαν ότι είναι βγαλμένα από street style εμφανίσεις απευθείας από το Τόκιο. Οι φαρδιές φόρμες είχαν την τιμητική τους, με κομμάτια σαν τα γούνινα hoodies σε άντρες και γυναίκες να κλέβουν την παράσταση.  

Μετά την τρομερή επιτυχία που έκαναν τα creepers αθλητικά παπούτσια που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες, η RiRi δεν θα μπορούσε να μην προσθέσει νέα σχέδια στα γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ. Ψηλές μπότες, ankle boots με κορδόνια αλλά και νέα σχέδια των platform creepers είναι μόνο μερικές από τις νέες προσθήκες στα παπούτσια. Η αθλητικού τύπου συλλογή περιελάμβανε ακόμη μοναδικές φόρμες, cropped τοπ με κορδόνια, μακριά jackets μέχρι και boxer σορτς.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον μεγάλο αριθμό των γνωστών μοντέλων που συμμετείχαν, όπως οι Imaan Hammam, Stella Maxwell, Bella Hadid, Taylor Hill, Ruth Bell, Fei Fei Sun, Maria Borges, αλλά και η Gigi Hadid (που "έκλεισε" το show) και οι οποίες έδειχναν καταπληκτικές με το goth-inspired look με τα λευκά μαλλιά και το μαύρο κραγιόν.

Την Rihanna στήριξαν μερικοί από τους πιο κοντινούς φίλους της αλλά και experts της μόδας, όπως ο σχεδιαστής Jeremy Scott, η Naomi Campbell, η στιλίστρια Carlyne Cerf de Dudzeele αλλά και celebrities, όπως ο Chris Rock.

Δες παρακάτω την συλλογή!

fentyxpuma_rihanna_fw_01.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_02.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_03.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_04.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_05.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_06.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_07.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_08.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_09.jpg

fentyxpuma_rihanna_fw_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου