Η Coach μάς παρουσίασε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ πανωφόρια της σεζόν

Μάθε περισσότερα για την νέα συλλογή του brand!

Κέλλυ Νόβακ

Μέσα από τις αμέτρητες παρουσιάσεις πάρα πολλών brands, σχεδιαστών και μεγάλων οίκων είναι καμιά φορά δύσκολο να «ξεχωρίσεις». Για το brand Coach, όμως, είναι... παιχνιδάκι. Με την νέα της συλλογή για το Fall/ Winter ’16, η Coach κατάφερε να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα brands με την μοναδικότητα που φέρουν τα νέα της statement πανωφόρια.

Η αθλητικού τύπου συλλογή είχε σαφώς urban και νεανικό χαρακτήρα, τόσο-όσο, ώστε να μπορεί όμως να ανταποκριθεί σε μια μεγάλη γκάμα ηλικιών. Μπορεί να προσεγγίσει  teenagers και έφηβους που πασχίζουν για λίγο αβίαστο… κουλ στιλ στην ζωή τους, μέσα από τα varsity jackets με τα κολεγιακά σήματα απάνω τους, τα περίπλοκα αλλά και πολυτελή bombers αλλά και στους επίσης κουλ γονείς τους, με τα glamorous και παλτό και τα μπλε pea coats που κάθε ενήλικας θέλει να έχει στην ντουλάπα του. Φυσικά, οι oversized καμπαρντίνες για τις βροχερές φθινοπωρινές ημέρες, αλλά και τα shearling και γούνινα jackets ήταν μερικά από τα highlights της συλλογής, τοποθετώντας τα -χωρίς αμφιβολία- στα “wishlists” μας, για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να περάσει τον χειμώνα του χωρίς ένα δερμάτινο μπουφάν ή μάλλον την νέα παραλλαγμένη εκδοχή τους με τα patchwork, δίνοντας μια πιο ρετρό αλλά και μοντέρνα παράλληλα αισθητική σε αυτά.

Δες παρακάτω την συλλογή!

coach_aw1617_01.jpg

coach_aw1617_02.jpg

coach_aw1617_03.jpg

coach_aw1617_04.jpg

coach_aw1617_05.jpg

coach_aw1617_06.jpg

coach_aw1617_07.jpg

coach_aw1617_08.jpg

coach_aw1617_09.jpg

coach_aw1617_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares