Ψάχνεις τα ιδανικά γυαλιά για τον σύντροφό σου; Ο Jared Leto σού δίνει τη λύση

...πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια της Carrera!

Κέλλυ Νόβακ

Η Carrera λανσάρει την συλλογή Maverick, μια συλλογή αφιερωμένη σε όλα τα αντισυμβατικά πνεύματα, τους πραγματικούς Mavericks της ζωής. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της μάρκας, η οποία ατενίζει πάντα το μέλλον με την τόλμη και τα απρόβλεπτα χαρακτηριστικά που την χαρακτηρίζουν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μουσικός, σκηνοθέτης, επιχειρηματίας αλλά και style icon, Jared Leto ένωσε τις δυνάμεις του με την Carrera, ως ιδανική ενσάρκωση ενός πραγματικού Maverick: ένα ανεξάρτητο μυαλό με μια τολμηρή προσωπικότητα.

Το πρώτο μέρος της καμπάνιας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Ανατολικό Λος Άντζελες, ήταν μια street-style φωτογράφηση, με τον φωτογράφο Alasdair McLellan, να αποτυπώνει στιγμιότυπα του Jared Leto. Το περιβάλλον και οι ακατέργαστες υφές της πόλης καθώς και το styling της φωτογράφησης υπογραμμίζουν την αυθεντική προσέγγιση του brand.

Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστεί και στο δεύτερο μέρος της καμπάνιας, που θα είναι κατά βάση ψηφιακή και επικεντρώνεται γύρω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εστιάζει στους ανθρώπους που εκπροσωπούν διάφορες πτυχές μιας αντισυμβατικής προσωπικότητας, ενός πραγματικού Maverick.

Δες παρακάτω την φωτογράφηση αλλά και το βίντεο από τα παρασκήνια!

carerra-jared leto-04.jpg

carerra-jared leto-1.jpg

carerra-jared leto-2.jpg

{videobox}tvqJPcHuEr4{/videobox}About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares