Skip to main content

FASHION NEWS

ΕΤΣΙ θα δώσεις αξία στα παλιά σου ρούχα

Σήμερα, ανακυκλώνουμε!


Μαρία Μυλωνά

Αν είσαι από τους... ευσυνείδητους που προστατεύουν το περιβάλλον, το πιθανότερο είναι ότι ανακυκλώνεις τα πάντα: από πλαστικά μπουκάλια, μέχρι μπαταρίες και πλαστικές συσκευές. Σου έχουμε νέα: Εκτός από όλα αυτά, τώρα μπορείς να αρχίσεις να ανακυκλώνεις ΚΑΙ τα... σουτιέν σου

Κι αυτό γιατί η πράσινη πρωτοβουλία της Intimissimi επιστρέφει, με motto «Ανακυκλώνουμε και δίνουμε αξία στα παλιά σας ρούχα»!

Η Intimissimi αγαπάει το περιβάλλον και το αποδεικνύει με την ενέργεια ανακύκλωσης που έχει γίνει θεσμός. Τώρα, μπορείς να ανακυκλώσεις τα εσώρουχα αλλά και τα παλιά σου ρούχα - οποιασδήποτε μάρκας- στα καταστήματα Intimissimi. Τα ρούχα και τα εσώρουχα είναι χωρισμένα σε 4 κατηγορίες κι ανάλογα με το είδος που ανακυκλώνεις παίρνεις ένα κουπόνι που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη αξία για τις αγορές που θα κάνεις έως και τις 31 Mαϊου 2016, σε ένα από τα καταστήματα Intimissimi σε όλη την Ελλάδα. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 και να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Intimissimi στην Ελλάδα.

Τι μπορείς να ανακυκλώσεις και ποια είναι η αξία των κουπονιών; 

* Σουτιέν = 3€

* Μπλούζες ανδρικές και γυναικείες, (T -shirts, πουκάμισα, πουλόβερ, κλπ.) = 2€

* Πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες = 2€

* Σλιπ ή εσώρουχα = 1 €

Τα κουπόνια είναι αθροιστικά, οπότε αν έχεις περισσότερα, ίδιας ή διαφορετικής αξίας, υπολογίζεις τη συνολική αξία τους ώστε να συμμετέχουν σε μια ενιαία αγορά προϊόντος ή προϊόντων. H αξία ενός μεμονωμένου κουπονιού ή και πολλών ταυτόχρονα που θα χρησιμοποιηθούν σε μία αγορά δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 20% της συνολικής αξίας της κάθε αγοράς. Επίσης, η αξία της αγοράς θα υπολογίζεται αποκλειστικά για τα προϊόντα σε κανονική τιμή πώλησης. Δεν θα συμμετέχουν προϊόντα που ανήκουν σε προωθητικές ενέργειες και προϊόντα που θα ανήκουν στην εκπτωτική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.