5 πράγματα που δεν ήξερες για την Adidas

Facts, Facts, Facts...

Κέλλυ Νόβακ

Τα Stan Smith είναι τα αθλητικά παπούτσια που σίγουρα έχεις φορέσει κάποια στιγμή στην ζωή σου. Μπορεί πρώτη φορά να τα φόρεσες στο σχολείο, αλλά τώρα έχουν γίνει και πάλι τα πιο hot sneakers του κόσμου. Όλες οι style bloggers και fashionistas τα φοράνε, κάνοντας αυτό το brand ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτή την στιγμή. Σε αυτό το δυναμικό comeback του brand έχει συμβάλλει -φυσικά- και ο καλλιτέχνης Kanye West, ο οποίος σχεδίασε το πιο επιτυχημένο sneaker των τελευταίων χρόνων, τα Yeezy Boost.

Για αυτόν και για άλλους πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να σε κρατάω πάντα ενημερωμένη, παρακάτω σου παρουσιάζω 5 facts που είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρεις για την Adidas. Πάμε να δούμε!

Fact #1 To brand ξεκίνησε το 1924 σε ένα... πλυσταριό στην Βαυαρία, από τον Adi Dussler και σκοπό είχε να προμηθεύει τους αθλητές με τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό.

5adidasfacts-01.jpg

Fact #2 Οι χαρακτηριστικές 3 γραμμές στα παπούτσια σχεδιάστηκαν αρχικά για να προσφέρουν σταθερότητα στο πόδι και όχι για στιλ.

5adidasfacts-02.jpg

Fact #3 To brand παραλίγο να μην υπάρχει καθόλου, καθώς ο... παπουτσής "πατέρας του", Adi Dussler δεν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά του. 

5adidasfacts-03.jpg

Fact #4 Ο όμιλος Adidas έχει στην διάθεσή του τα επίσης γνωστά brands Reebok, Rockport και Taylor Made.

5adidasfacts-04.jpg

Fact #5 Τα διάσημα Stan Smith αθλητικά παπούτσια δεν είχαν αυτό το όνομα αρχικά. Σχεδιάστηκαν για τον παίκτη του τένις, Robert Haillet, το 1965. Το 1971 τα έδωσαν σε διαφορετικό παίκτη του τένις και έλαβαν τελικά το όνομα Stan Smith. Το παπούτσι αυτό είναι το πιο κερδοφόρο του brand, μέχρι τώρα.

5adidasfacts-05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares