Skip to main content

FASHION NEWS

Η Kendall Jenner μόλις "απέκτησε" το 1ο της εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue

Το σπουδαίο επίτευγμα του γνωστού μοντέλου!


Κέλλυ Νόβακ

To να φωτογραφηθεί κανείς για το περιοδικό Vogue είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Αλλά το να φωτογραφηθεί για την αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού αυτού, δεν είναι σημαντικό. Είναι σπουδαίο. Και αυτό γιατί, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Από την αμερικάνικη Vogue. Ο χώρος της μόδας δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος, χωρίς αυτό το περιοδικό. Και κάθε ένας άνθρωπος που φωτογραφίζεται για αυτό, γίνεται μέρος της ιστορίας της μόδας. Έτσι, λοιπόν, ήρθε η σειρά της Kendall Jenner να γράψει ιστορία, με το πρώτο της εξώφυλλο για το θρυλικό περιοδικό.

Η Anna Wintour, μετά από αμέτρητες αναφορές –και φωτογραφήσεις- στο πρόσωπό της, αποφάσισε να την δικαιώσει, αυτήν και το ταλέντο της, και να της χαρίσει μια θέση στο πολυπόθητο εξώφυλλο. Η ίδια, λοιπόν, ποζάρει στο φακό των Mario Testino και Theo Wenner, σε ένα εξώφυλλο δροσερό, φρέσκο, απολαυστικό. Το τεύχος αυτό, για τον μήνα Απρίλιο, είναι μια ειδική έκδοση του περιοδικού που θα κυκλοφορεί μόνο στις πόλεις της Νέα Υόρκης και του Λος Άντζελες και το οποίο μπορούν να αποκτήσουν μόνο οι συνδρομητές του περιοδικού.

Στο εξώφυλλο, η Kendall είναι άκρως θηλυκή και σέξι, φορώντας ένα εντυπωσιακό crop top και ένα απλό, μαύρο μπικίνι. Στο άρθρο σχετικά με το γνωστό μοντέλο, μιλάει πολύς κόσμος για την ίδια, άνθρωποι σημαντικοί στον χώρο της μόδας, όπως ο Karl Lagerfeld, o Michael Kors κ.ά.

«Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και δοτικός και καθόλου κακομαθημένη, απ’ όλες αυτές τις «επιφανειακές» επιτυχίες. Πρέπει να σας παραδεχτώ, ότι την αγαπώ», δήλωσε ο Karl Lagerfeld.

Δες παρακάτω την φωτογράφηση!

kendall-first-vogue-cover-01.jpg

kendall-first-vogue-cover-02.jpg

kendall-first-vogue-cover-03.jpg

kendall-first-vogue-cover-04.jpg

kendall-first-vogue-cover-05.jpg

kendall-first-vogue-cover-06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.