Skip to main content

FASHION NEWS

Τα καλοκαιρινά μας looks ΜΟΛΙΣ έγιναν πιο ενδιαφέροντα

Η νέα Beachwear συλλογή της Tezenis μάς εντυπωσίασε!


Κέλλυ Νόβακ

Θέλεις να ξεχωρίζεις στην παραλία με την κάθε σου εμφάνιση; Ευκολάκι! Γιατί όταν έχεις ένα brand σαν την Tezenis να επιμελείται κάθε beach look σου, τότε μπορείς να μείνεις ήσυχη.

Τι είναι αυτά που σου λέω, θα μου πεις... Αναφέρομαι, φυσικά, στην νέα συλλογή Beachwear 2016 της Tezenis. H γνωστή εταιρία, φέτος το καλοκαίρι, σε προ(σ)καλεί να «αγκαλιάσεις» την εξωτική αλλά και έθνικ πλευρά σου, φορώντας τα μοναδικά μαγιό της.

Πολύχρωμα jungle prints, εμπνευσμένα από την τροπική βλάστηση, οι αποχρώσεις του πράσινου σε συνδυασμό με το ροζ και το φούξια, συν οι νότες του μπλε (από τον τόνο της θάλασσας μέχρι του ουρανού), είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής, που θα σε κάνουν να "ταξιδέψεις". Μπικίνι και ολόσωμα σε μία ποικιλία μοτίβων, δημιουργούν μοναδικά trendy looks, must-haves για το καλοκαίρι!

1KFS103_wear_5769_F.jpg

beachwear2016-tezenis-01.jpg

beachwear2016-tezenis-02.jpg1KFG203_wear_5773_F.jpgbeachwear2016-tezenis-03.jpg

Φυσικά, η Tezenis έχει... προνοήσει και για εσένα που προτιμάς ένα πιο διαχρονικό look στην παραλία. Ευέλικτα, απλά, διακριτικά και κλασικά black and white μαγιό που δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα σε διάφορα στιλ: Ρομαντικά, όμορφα τριγωνάκια μπικίνι με κροσέ τελειώματα, στράπλες με graphic prints... Ένα μείγμα από σειρές που συνδυάζονται με λαχούρια, πολυμορφικά tops, glam-chic σχέδια, ιδανικά τόσο για τη πισίνα όσο και τη παραλία ή τη βόλτα!

beachwear2016-tezenis-04.jpgbeachwear2016-tezenis-05.jpg

Τι; Νόμιζες ότι αυτό είναι όλο; Φυσικά και όχι! Γιατί το γνωστό brand, όντας πλήρως ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρουσιάζει και μια σειρά από αθλητικού ύφους σχέδια. Για τους fan των sports, λοιπόν, που όμως δεν θέλουν να θυσιάσουν τη θηλυκότητά τους και το glam look στην παραλία, φέτος το καλοκαίρι η Tezenis διαθέτει μία σειρά με μαγιό που ξεχωρίζουν για το new style και τις hi-tech υφές: Φίνα, ελαστικά στράπλες ή τριγωνάκια, σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων, ιδανικά για κάθε κορίτσι που θέλει να παίξει beach volley ή να τρέξει στην άμμο! Φλούο αποχρώσεις με all-black contrast λεπτομέρειες, μαζί με κλασικά black and white σχέδια. Μία σειρά must-have στην υπηρεσία του fitness!

beachwear2016-tezenis-06.jpg

Τι περιμένεις, λοιπόν; Μπες στο http://gr.tezenis.com/ ή επισκέψου το κοντινότερό σου κατάστημα και απόκτησε την καταπληκτική αυτή συλλογή!

{videobox}7OGQTkBcT7E{/videobox}

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.