Skip to main content

FASHION NEWS

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ τεχνολογία στο πιο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ μοντέλο παπουτσιών

Τα νέα Converse είναι εδώ!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι πάντα συναρπαστικό να ξέρεις ότι ένα brand τόσο παλιό όσο η Converse και ένα ζευγάρι παπούτσια τόσο θρυλικό σαν το Chuck Taylor μοντέλο πάντα προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους στην μόδα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι όχι μόνο εξελίσσουν τα σχέδια και το στιλ των παπουτσιών, αλλά ότι ανακαλύπτουν και πάντα νέες τεχνολογίες για να του δώσουν τα καλύτερα πιθανά χαρακτηριστικά. Τα πιο premium χαρακτηριστικά αν θες.

Και όταν η τεχνολογία παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας, γιατί να μην παίζει και στην μόδα, η οποία είναι και αυτή μέρος της ρουτίνας μας; Όταν ένα sneaker τόσο αναγνωρισμένο και "κλασικό" όσο το Chuck Taylor έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί, τότε όλα δείχνουν πιο πιθανά σε αυτόν τον κόσμο. Και πιο άνετα δείχνουν σίγουρα, γιατί  όλα τα Converse Chuck Taylor All Star II διαθέτουν καινοτόμες προϊοντικές βελτιώσεις που παρέμειναν φυσικά πιστές στην ένδοξη για τόσα χρόνια αισθητική του brand. Όπως είναι η καινοτόμα τεχνολογία Nike Lunarlon.

Η Nike Lunarlon είναι η εσωτερική σόλα, η οποία προσφέρει ανώτερη απορρόφηση των κραδασμών και υποστήριξη της καμάρας του ποδιού. Η αφρώδης ενίσχυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού και η αντιολισθητική γλώσσα της διατίθεται για άνεση 360 μοιρών, ενώ η διάτρητη επένδυση micro suede «αναπνέει» καλύτερα κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων χρήσης.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητος ανθεκτικό καμβά, το εξωτερικό του Chuck Taylor All Star II αναβαθμίζεται με τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του sneaker, με premium λεπτομέρειες όπως: 1) Κεντημένο σήμα All Star, 2) Μονόχρωμη και υψηλότερη σόλα, 3) Μονόχρωμα ματ καψούλια για τα κορδόνια.

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η Converse συνεχίζει να επεκτείνει τις επιλογές των fans της με νέες προτάσεις σε υλικά και χρώματα με τις παρακάτω συλλογές:

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Print

Σε αυτή την συλλογή παρουσιάζονται μοτίβα όπως το κλασσικό καμουφλάζ και αυτό με τα επαναλαμβανόμενα αστέρια, τα οποία είναι από ανακλαστικό υλικό ενισχύοντας την ορατότητα στο σκοτάδι. Ιδανικά για νυκτερινή εξερεύνηση και περισσότερες δραστηριότητες μετά τη δύση του ηλίου.

converse-newmodels-spring2016-01.jpg

converse-newmodels-spring2016-02.jpg

Converse Chuck Taylor All Star II Knit

Καθώς η σεζόν μεταβαίνει από Άνοιξη σε Καλοκαίρι, η Converse προτείνει ένα υφαντό υλικό γεμάτο χρώμα, για να δημιουργήσει εύρος και βάθος. Το νέο Converse Chuck Taylor All StarII Knit εξασφαλίζει εκτός από άνεση υψηλού επιπέδου και το απόλυτο στιλ.

converse-newmodels-spring2016-03.jpg

converse-newmodels-spring2016-04.jpg

Converse Chuck Taylor All Star CII Neon

Σε αυτή τη σειρά, φωτεινά χρώματα, εμπνευσμένα από τα φώτα επικών μουσικών παραστάσεων, ζωντανεύουν στον υψηλής ποιότητος ανθεκτικό καμβά του Converse Chuck Taylor All Star II Neon.

converse-newmodels-spring2016-05.jpg

converse-newmodels-spring2016-06.jpg

Converse Chuck Taylor All Star II Mono

Σε αντίθεση με τα φωτεινά χρώματα του Chuck II Neon, το κλασσικό μονόχρωμο μαύρο και αυτό με το χρώμα της περγαμηνής Converse Chuck Taylor All Star II Mono, επίσης παρουσιάζονται στις συλλογές αυτής της σεζόν, σε μποτάκια και χαμηλά. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή