Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή είναι η πιο... δροσερή συλλογή κοσμημάτων EVER

Ανακάλυψε την μαγεία του καλοκαιριού μέσα από την νέα συλλογή της Pandora!


Κέλλυ Νόβακ

Πώς θα σου φαινόταν εάν είχες μια συλλογή κοσμημάτων που σε… ταξιδεύει σε μέρη «μαγικά», εξωτικά; Γιατί φέτος το καλοκαίρι μπορείς και εσύ -έστω και... πνευματικά μέσα από μια συλλογή- να το κάνεις αυτό το «ταξίδι». Αυτή δεν είναι και η μαγεία της μόδας τελικά;

Το γνωστό brand κοσμημάτων Pandora έχει… πιάσει το νόημα και αυτό φαίνεται από την νέα της καλοκαιρινή συλλογή. Αυτό το καλοκαίρι, ξεδίπλωσε με την Pandora ιστορίες εμπνευσμένες από τη μαγεία της Ανατολής, την ομορφιά της θάλασσας και τη χαρά των διακοπών.

Η σειρά "Oriental Bloom" σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, πλημμυρισμένα με την αύρα της Ανατολής. Το λουλούδι του λωτού, η βεντάλια και η αρχαία τέχνη του origami, συνδυάζονται με oriental patterns και γεωμετρικά μοτίβα, συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες, διακοσμημένες με σμάλτο και κυβική ζιρκόνια, σε έντονες κόκκινες και ροζ αποχρώσεις.

Αλλά και για όλους όσους λατρεύουν τη θάλασσα και τη χαρά των διακοπών, η Pandora δημιούργησε τη σειρά "Holiday Fun". Η ηρεμία της θάλασσας αποτυπώνεται πάνω σε εκθαμβωτικά κοσμήματα, διακοσμημένα με τιρκουάζ πέτρες και αυθεντικά Murano, που θυμίζουν τις αποχρώσεις που παίρνει το νερό όταν το διαπερνούν οι αχτίδες του ήλιου. Σύμβολα εμπνευσμένα από την ομορφιά του ωκεανού, όπως ο αστερίας, σε μεταφέρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι κάτω από το βυθό.

Και επειδή το καλοκαίρι ταυτίζεται με ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς, το brand προτείνει ιδιαίτερα σύμβολα, εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, όπως ο τροπικός παπαγάλος, που μας θυμίζουν τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της αγαπημένης αυτής εποχής.

Τη σειρά συμπληρώνουν φρουτένια, παιχνιδιάρικα σύμβολα σε ζεστά καλοκαιρινά χρώματα, με χειροποίητες λεπτομέρειες όπως το καρπούζι, η φράουλα και τα κεράσια, σήματα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού. Μια συλλογή γεμάτη ταξίδια, διακοπές, θάλασσα και Ανατολή για να δημιουργήσεις τους δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς και να κρατήσεις για πάντα τις καλοκαιρινές σου αναμνήσεις.

Μη χάνεις στιγμή, κάνε τώρα την αγορά σου online στο www.pandorashop.gr  Για περισσότερη έμπνευση, μπες στο www.pandora.net  και στο https://www.facebook.com/PandoraGreece.

Ανακάλυψε τον κόσμο της Pandora στο πλησιέστερο κατάστημα: http://www.pandora.net/el-gr/stores2016-summercollection-pandora-04.jpg

2016-summercollection-pandora-05.jpg

2016-summercollection-pandora-06.jpg

2016-summercollection-pandora-07.jpg

2016-summercollection-pandora-08.jpg

2016-summercollection-pandora-09.jpg

2016-summercollection-pandora-10.jpg

2016-summercollection-pandora-11.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός