Τα ονειρικά φορέματα του Alexander McQueen θα σε κάνουν να… κλάψεις

Η νέα Resort ’17 συλλογή του οίκου!

Κέλλυ Νόβακ

Πάντα ήμουν μεγάλη φαν του Alexander McQueen. Ο Σκωτσέζος σχεδιαστής αποτέλεσε «σταθμό» στην προσωπική μου πορεία στον χώρο της μόδας, έστω και από μακριά. Μετά τα άσχημα νέα της αυτοκτονίας του, λοιπόν, «έτρεμα» μέχρι να μάθω τον αντικαταστάτη του.

Η Sarah Burton, ως η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, αρχικά δεν μου ακουγόταν ως η σωστότερη επιλογή. Έκανα λάθος όμως. Μπορεί να μην ακολούθησε την λογική ακριβώς που είχε το brand, αλλά έπρεπε να καταλάβω ότι κάθε σχεδιαστής είναι διαφορετικός. Έτσι, λοιπόν, και η Burton, με την δική της αισθητική, αλλά και τιμώντας αυτήν του McQueen, κατάφερε και καταφέρνει να «σερβίρει» μια σειρά από πραγματικά επιτυχημένες (αισθητικά και εμπορικά) συλλογές.

Μια από αυτές είναι και η πιο πρόσφατη για την Resort ’17 σειρά του οίκου. Η ίδια έχει πάντα έναν dark ρομαντισμό στα σχέδιά της που με μαγεύει. Και μιας και μίλησα για «μαγεία», τα σχέδια ΚΑΙ αυτής της συλλογής είναι σαγηνευτικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, "παντρεύει" αυτόν τον ρομαντισμό με την αισθητική και σιλουέτες της δεκαετίας του ’60. Το αποτέλεσμα αυτού; Ονειρικά φορέματα και γραμμές που θα σε κάνουν... να κλάψεις!

Η γεωμετρία των σχεδίων εξισορροπείται άψογα με την θηλυκότητα των prints, των layers και των υλικών, όπως των βολάν, της δαντέλας και της διαφάνειας. Ρούχα που σίγουρα πολλές γυναίκες θα θέλουν να φορέσουν και άλλες τόσες θα θέλουν να ποζάρουν με αυτά στο κόκκινο χαλί.

Απόλαυσε παρακάτω την συλλογή!

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection01.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection11.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection15.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection16.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection22.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection35.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection36.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection40.jpg

Alexander-McQueen-Resort-2017-Collection43.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares