8ο Greece Race for the Cure: Η Pandora χορηγός σε ένα από τα πιο σημαντικά events της χρονιάς

Με ένα… άλμα σου μπορείς και εσύ να συμβάλλεις στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Κέλλυ Νόβακ

Η Pandora στηρίζει και φέτος, για 5η χρονιά, ως διακεκριμένος χορηγός, τη διοργάνωση του 8ου αγώνα Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Μέσα από αυτή την πολύχρονη συνεργασία, η Pandora ενισχύει με συνέπεια το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών γύρω από τη νόσο.

Παράλληλα με τη χορηγία του αγώνα, η Pandora σχεδίασε ένα μοναδικό κρεμαστό σύμβολο μαζί με αλυσίδα λαιμού, το οποίο θα πωλείται στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€, αλλά και σε ειδικά stand στο χώρο του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης στους σκοπούς του Συλλόγου.

8Greece Race-pandora-01.jpg

Στόχος της Pandora  μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία είναι τόσο η ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», όσο  και η συμβολή στην προσέγγιση και την έγκαιρη ενημέρωση για τη νόσο όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών.

Η Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της Pandora Jewelry Hellas, ανέφερε σχετικά: «Με πίστη  στις αξίες της, η Pandora συμβάλλει ενεργά μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη - με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον αγώνα: www.greecerace.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares