3 νέα μοντέλα που πρέπει μάθεις από το show του Alexander Wang

Αυτό είναι το νέο αίμα που θα διαδεχτεί τις “Cara Delevingnes” και “Kendall Jenners”.

Κέλλυ Νόβακ

Εάν κάποιος είναι expert ως προς τα ανακαλύπτει νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, είναι σίγουρα ο Alexander Wang. Και μιας από την στιγμή που παρουσίασε την νέα του συλλογή για την Άνοιξη 2017, δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε για αυτόν, θεώρησα σωστό να μιλήσουμε και για το «νέο αίμα» που έφερε στην πασαρέλα του. Και όχι δεν αναφέρομαι στις γνωστές μούσες τους του (βλ. Anna Ewars, Julia Nobis, Kendall Jenner κ.τ.λ.), αλλά στις πιο πρόσφατες προσθήκες που κάνουν σιγά-σιγά τα πρώτα τους βήματα, στα «καλά» σαλόνια της μόδας.

#1.  Anique Józsi                                                                                                       

Την ανακάλυψαν ενώ ψώνιζε και από τότε έχει αφοσιώσει την ζωή της αλλά και την εφηβεία της στο μόντελινγκ. Ήταν αυτή που άνοιξε το show του Wang σημαίνοντας μια λαμπρή στιγμή στην καριέρα της.

3newmodels-fromaw-shows-ss17-01.jpg 

#2. Rina Fukushi

Έχοντας ήδη περπατήσει πέρσι σε show τoυ Louis Vuitton, η Rina τώρα εμφανίζεται στην πασαρέλα ενός ακόμη καταξιωμένου σχεδιαστή. Καλά τα πάει μέχρι τώρα…

3newmodels-fromaw-shows-ss17-02.jpg 

#3. Kylie Vonnahme

Από το απόλυτο California girl που είναι στην πραγματικότητα, η Kylie κατάφερε να μεταμορφωθεί αλλά και να υποστηρίξει απολύτως φυσικά, το urban και edgy look του Wang, μια δουλειά που είναι κανονικά πολύ δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά να μας δείξει και στο μέλλον.

3newmodels-fromaw-shows-ss17-03.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares