Τώρα θα φοράς ρούχα που φέρουν την υπογραφή της Alexa Chung

Το fashion icon συνεργάζεται και πάλι με τα Marks & Spencer.

Κέλλυ Νόβακ

Μετά την επιτυχία της πρώτης σειράς Archive by Alexa, η συνεργασία των Marks & Spencer με τo σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, Alexa Chung, επιστρέφει το Νοέμβριο με τη νέα συλλογή “The Winter Collection by Alexa Chung”.

Η χειμερινή συλλογή, που έρχεται για να ολοκληρώσει τη σειρά “Archive by Alexa”, αποτελεί μια μοντέρνα προσέγγιση ρούχων από παλαιότερες συλλογές των M&S και συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά με το σύγχρονο στυλ.

H συλλογή αποτελείται από 27 είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S.

«Σε αυτή τη συλλογή ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο βραδινό επίσημο στυλ, καθώς ξεκινάει και η σεζόν των χειμερινών πάρτι. Είμαι για ακόμα μια φορά πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκω πλούσια έμπνευση στο αρχείο των Marks & Spencer», δηλώνει η Chung.

Τα κομμάτια της συλλογής έχουν πάρει τα ονόματά τους από τους δρόμους του Leeds, όπου άνοιξε το πρώτο κατάστημα Marks & Spencer το 1884.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Νοεμβρίου, στο Flagship store Ερμού 33-35 και σε επιλεγμένα καταστήματα M&S.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares