Skip to main content

FASHION NEWS

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε την καταπλητική καμπάνια της H&M

Το γνωστό brand «αγκαλιάζει» την διαφορετικότητα


Κέλλυ Νόβακ

Το να είσαι γυναίκα σε αυτό τον κόσμο, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τα κοινωνικά ταμπού είναι πολλά. Και αυτά τα ταμπού θέλει υπό μια έννοια να καταρρίψει και η H&M. Με το hashtag #ladylike και ένα καστ από γυναίκες που δεν απαρτίζεται μόνο από μοντέλα ή "όμορφες" γυναίκες με τον συμβατικό πάντα τρόπο, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η ομορφιά έχει διάφορες και διαφορετικές μορφές και όψεις. Μια γυναίκα που μπορεί να μην θεωρείται σύμφωνα με τους κοινωνικούς, άγραφους κανόνες ως «κυρία», για κάποιους άλλους αποτελεί έμπνευση, τόσο ώστε μέχρι και να αλλάξει τα δεδομένα με τα οποία αντιμετωπίζουμε την εικόνα μιας γυναίκας και φυσικά την μόδα μέσα από αυτήν.

Το παρακάτω βίντεο λοιπόν, που αφορά την Φθινοπωρινή ‘16 συλλογή του brand και στο οποίο φιλοξενούνται γυναίκες από την Lauren Hutton (θρυλικό μοντέλο το οποίο μέχρι και σήμερα μετράει 28 εξώφυλλα για το περιοδικό Vogue), την συγγραφέα και μοντέλο Paola Elsesser, την τρανσέξουαλ ηθοποιό Hari Nef κ.ά., είναι σίγουρα ένα αναζωογονητικό project το οποίο εύχομαι να έχει αρκετή ισχύ ώστε να αλλάξει λίγο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την διαφορετικότητα στην εκάστοτε κοινωνία που ζούμε.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.