Η Μαρία Αντουανέτα έλαβε το απόλυτο makeover από την Rihanna

Η Rihanna παρουσίασε την νέα της συλλογή Fenty x Puma για την Άνοιξη ’17, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Κέλλυ Νόβακ

Αν η Μαρία Αντουανέτα είχε κολλητή την Rihanna και αγαπούσε τα άνετα ρούχα και τις ιδιαίτερες φόρμες γυμναστικής, τότε σίγουρα θα λάτρευε αυτή την συλλογή. Γιατί η νέα κολεξιόν της Riri για την Puma, υπό μια έννοια αποτελούνταν από ρούχα σύμφωνα με αυτή την λογική. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το concept και η έμπνευση της Rihanna για την ανοιξιάτικη συλλογή της Fenty x Puma 2017. Είναι η εξέλιξη του αγαπημένου μας “bad gal” σαν σχεδιάστρια. Από την προηγούμενη κιόλας συλλογή της για το φθινόπωρο (η οποία παρεμπιπτόντως κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και είναι σχεδόν sold out) βλέπεις τις διαφορές από συλλογή σε συλλογή. Όχι, ότι θα συγκρίναμε ποτέ τις δύο κολεξιόν. Αλλά σίγουρα πρέπει να τονίσουμε την μίνι «μεταμόρφωση» της γνωστής καλλιτέχνιδας.

Από το ύφος των ρούχων –είχε και αυτή την chic/urban ματιά για άλλη μια φορά-, μέχρι και στις αποχρώσεις το και styling αυτών, υπήρχε μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τα ρούχα καθαυτά. Μπορεί κάποια signature στοιχεία να παρέμειναν όπως το αθλητικό ύφος, κάποια -επιτυχημένα και από την πρώτη συλλογή- μοντέλα παπουτσιών, αλλά και οι χαλαρές φόρμες και γραμμές των ρούχων, αλλά η αλλαγή φάνηκε στο γεγονός ότι η Rihanna δημιούργησε ρούχα που από τώρα αποτελούν τάση για την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι εξάλλου και η «μαγική» δύναμη της Riri. Έχει την τάση να εξευγενίζει το aggressive για πολλούς αστικό στιλ της, σε πιο ρομαντικό και κατάλληλο για τα «σαλόνια» της Υψηλής Μόδας. Αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό asset για την Rihanna η οποία εφόσον συνεχίζει να εξερευνεί τον εαυτό της σαν σχεδιάστρια, τότε θα τα πάει μια χαρά. 

fentyxpuma-ss17-01.jpgfentyxpuma-ss17-02.jpgfentyxpuma-ss17-03.jpgfentyxpuma-ss17-04.jpgfentyxpuma-ss17-05.jpgfentyxpuma-ss17-06.jpgfentyxpuma-ss17-07.jpgfentyxpuma-ss17-08.jpgfentyxpuma-ss17-09.jpgfentyxpuma-ss17-10.jpgfentyxpuma-ss17-11.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares