Η Stella Maxwell και η Lottie Moss είναι έτοιμες για πάρτυ!

Η νέα εορταστική καμπάνια της Topshop θα σε βάλουν στο mood των γιορτών!

Κέλλυ Νόβακ

Υποδεχόμαστε σιγά-σιγά την εορταστική περίοδο και η Topshop αποφάσισε να το κάνει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Φέρνοντας μοντέλα σαν την Stella Maxwell και την Lottie Moss (αδερφή της Kate) αλλά και άλλα φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά της Jing Wen, Kiki Willems, Cami Morrone και Londone Myers, μεταξύ άλλων, τα κορίτσια αυτά ποζάρουν για την Holiday Campaign του brand.

H καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Kate Phelan δήλωσε σχετικά με το concept της καμπάνιας: «Για την Εορταστική Καμπάνια, ήθελα μια οικογένεια από νέα πρόσωπα που έχουν διαφορετικό τύπο ομορφιάς η μία από την άλλη. Δεν έχω σκοπό να “ταιριάξω” τα σύνολα με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά μου αρέσει να αναμειγνύω διαφορετικά στοιχεία μεταξύ τους και να επιτρέψω στην δύναμη του styling να εκφράσει την κάθε προσωπικότητα του κοριτσιού που τα φοράει.»

Απόλαυσε παρακάτω την καμπάνια την οποία έχει επιμεληθεί ο φωτογράφος Giampaolo Sgura.

Topshop-Holiday-2016-Campaign01.jpgTopshop-Holiday-2016-Campaign02.jpgTopshop-Holiday-2016-Campaign03.jpgTopshop-Holiday-2016-Campaign04.jpgTopshop-Holiday-2016-Campaign05.jpgTopshop-Holiday-2016-Campaign06.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares