Η Michelle Obama φωτογραφίζεται για την Vogue, πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Η αγαπημένη σε όλους Πρώτη Κυρία αφήνει μια τελευταία φορά το στίγμα της, με μια εντυπωσιακή φωτογράφηση!

Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί η κοινή γνώμη και ο περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, να μην είναι ευχαριστημένος ή μέχρι και φοβισμένος με τον επερχόμενο Πλανητάρχη, αλλά μέχρι ο Donald Trump να ορκιστεί ως ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής, ο Barack Obama έχει για λίγο καιρό ακόμη αυτό τον τίτλο. Αυτό επίσης, σημαίνει ότι για λίγο ακόμα μπορούμε να θαυμάζουμε την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama (δεν ξέρω αν θα κάνουμε το ίδιο και για την διάδοχο της, Melania Trump), η οποία νομίζω ότι μας κρατούσε μια ευχάριστη έκπληξη για το τέλος.

Σε μια από τις καλύτερες φωτογραφήσεις της για την αμερικάνικη Vogue (αυτή σαφώς δεν είναι η πρώτη της φωτογράφηση για το γνωστό περιοδικό μόδας), η Michelle Obama δείχνει πιο εκθαμβωτική από ποτέ, σαν να ήθελε μέχρι και την τελευταία στιγμή, να μας υπενθυμίσει πόσο καταπληκτική είναι!

Ο φακός της Annie Leibovitz απαθανατίζει την Michelle Obama στον Λευκό Οίκο, φορώντας μοναδικές δημιουργίες από μεγάλους οίκους όπως Versace, Carolina Herrera, ενώ η ίδια μας καθηλώνει με τον δυναμισμό και την θηλυκότητα της.

Η ίδια στην συνέντευξη μιλάει για τα 8 αυτά χρόνια που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής, στηρίζοντας μεν τον άντρα της, συμβάλλοντας και εκείνη σημαντικά δε, ασκώντας θετική επιρροή με τις δράσεις της στην νεολαία και όχι μόνο, αποτελώντας πρότυπο ένα τίτλο τον οποίο δικαίως έχει διεκδικήσει.  

Απόλαυσε παρακάτω την φωτογράφηση η οποία αφορά το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue US και της οποίας το styling της φωτογράφησης έχει αναλάβει η Tonne Godman

annie-leibovitz-michelleobama-dec2016-vogue-01.jpgannie-leibovitz-michelleobama-dec2016-vogue-02.jpgannie-leibovitz-michelleobama-dec2016-vogue-03.jpgannie-leibovitz-michelleobama-dec2016-vogue-04.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares