Ο Pharrell Williams ασπάζεται την διαφορετικότητα και σε βάζει να σκεφτείς!

Η νέα συλλογή του γνωστού καλλιτέχνη με τα adidas Originals εξυμνεί την ανθρωπότητα. 

Κέλλυ Νόβακ

Είμαστε τελικά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας; Μπορούμε άραγε να είμαστε σε καθημερινή βάση πιο ανθρώπινοι, πιο στοργικοί, πιο υπέρ της διαφορετικότητας; Όλα αυτά μας κάνει λίγο να σκεφτούμε ο Pharrell Williams με την νέα του συλλογή για τα adidas Originals. Άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα, μας καλεί ο γνωστός καλλιτέχνης αλλά και το επιτυχημένο brand να σκεφτούμε, με το concept με το οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί και αυτή την φορά ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν, τα adidas Originals και ο Pharrell Williams εξυμνούν και πάλι την ανθρωπότητα και τη διαφορετικότητα με το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας τους, τη συλλογή Hu –εμπνευσμένη από τη σύντμηση των λέξεων human being (ανθρώπινο ον), human race (ανθρώπινη φυλή), human kind (ανθρωπότητα). Η νέα σειρά δημιουργήθηκε από το όραμα του Pharrell για ένωση των ανθρώπων μέσα από την αγάπη, το πάθος, την ενέργεια, και το χρώμα.

Η νέα συλλογή Hu Holiday, εμπνέεται από τα οργανικά στοιχεία και τους κανόνες της φύσης. Συνδυάζει γεωμετρικά σχήματα και γραφικά με διακριτικές στιλιστικές πινελιές.  

Η γυναικεία συλλογή περιέχει μία επιλογή από sportswear κομμάτια που ανασχεδιάζονται με σύγχρονα κοψίματα όπως track tops που αφήνουν τους ώμους ακάλυπτους και φαρδιές γραμμές, ενώ τα γεωμετρικά σχήματα και στοιχεία από το katakana επαναλαμβάνονται και εδώ σε ασύμμετρη δομή που αιχμαλωτίζει την πηγή έμπνευσης του Pharrell.

Η ανδρική σειρά που περιλαμβάνει t-shirts, φούτερ, jackets, track tops, παντελόνια και αξεσουάρ, κυριαρχούν οι χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της adidas, αποτυπωμένες μέσα από την ιδιαίτερη ματιά και το μοναδικό στιλ του Pharrell. Τα βασικά χρώματα μπλέκονται με γραφικές λεπτομέρειες όπως τριγωνικά μοτίβα και γράμματα από το ιαπωνικό αλφάβητο katakana και όλα μαζί συνδυάζονται μοναδικά με το χαρακτηριστικό λογότυπο των adidas Originals. 

adidas_Originals_PHARRELL_WILLIAMS_HU_Holiday-02.jpgadidas_Originals_PHARRELL_WILLIAMS_HU_Holiday-03.jpgadidas_Originals_PHARRELL_WILLIAMS_HU_Holiday-04.jpgadidas_Originals_PHARRELL_WILLIAMS_HU_Holiday-05.jpg

 

Η συλλογή adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Hu Holiday, είναι διαθέσιμη από τις 18/11 σε επιλεγμένα adidas Stores και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares