Πρέπει να δεις τη νέα συλλογή της Levinia Konyalian

Υπέροχα σύνολα στη συλλογή "17" της γνωστής σχεδιάστριας για τον Χειμώνα 2016-2017!

Κέλλυ Νόβακ

Είμαι φαν πολύ λίγων και εκλεκτών εγχώριων σχεδιαστών, για να σου πω την αλήθεια μου. Αλλά η Κύπρια Levinia Konyalian η οποία όσο καιρό είναι ενεργή και στην χώρα μας, έχει καταφέρει με τα συναρπαστικά της πάντα σχέδια να κερδίσει μια θέση ως μια από τις καλύτερες σχεδιάστριες αυτή την στιγμή. Και πιστεύω ότι με την νέα της συλλογή, θα πεις και εσύ το ίδιο. Υπάρχει μια πολυτελής… ζεστασιά στην νέα της συλλογή “17”, η οποία σίγουρα υλοποιείται και στα σχέδια (δεν είναι δηλαδή η ιδέα μου μόνο!), μέσα από τις τρομερά κομψοτεχνημένες και χειροποίητες λεπτομέρειες, όπως τα κεντήματα, τα κρόσια, και τις πρωτότυπες παρεμβάσεις πάνω στα υφάσματα.

Η Levinia έχει κάθε σκοπό να μας θυμίσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ότι περνάμε στον χειμώνα, και φέτος το κάνουμε με τον πιο glamorous τρόπο!

Το μαύρο, το χρυσό και το μαύρο-nude ριγέ κυριαρχούν. Τα υφάσματα είναι κυρίως πλεκτά, ταιριασμένα με ευφάνταστη τεχνική κατασκευής. Το τσαλακωμένο βελούδο και η οργάντζα προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου γούστου.

Τα κεντημένα jacket, οι pencil και cloche φούστες με τις συμμετρικές σειρές από κρόσια, τα tops από οργάντζα, τα παντελόνια, οι παντελόνες και τα shorts, τα παλτό, οι ζώνες και οι εσάρπες συνδυάζονται μοναδικά για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο, φίνο και ανεπιτήδευτο στιλ που πρόκειται πραγματικά να αλλάξει για πάντα, τον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι τον χειμώνα.

Απόλαυσε παρακάτω την συλλογή!

17-collection-by-leviniakonyalian-01.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-02.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-03.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-04.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-05.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-06.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-07.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-08.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-09.jpg17-collection-by-leviniakonyalian-10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares