Δες για πρώτη φορά την νέα συλλογή της Tommy Hilfiger Άνοιξη / Καλοκαίρι '17

Αυτά τα ρούχα θα σε κάνουν να θέλεις να έρθει τώρα η Άνοιξη!

Κέλλυ Νόβακ

Με μια ρετρό αισθητική που μας φέρνει πίσω στην δεκαετία του ’60, αλλά και με ένα θηλυκό twist στις γραμμές, τα χρώματα αλλά και τα patterns, η νέα συλλογή “Summer of Love” για το Spring/Summer ’17, του Tommy Hilfiger μας υπόσχεται μια άνοιξη και ένα καλοκαίρι, γεμάτα ελευθερία, αγάπη και αισιοδοξία. Η ελευθερία του να μπορούμε να φορέσουμε άνετα αλλά και θηλυκά ρούχα που θα αγαπήσουμε τόσο και που θα γίνουν τα ΙΤ fashion items της γκαρνταρόμπας μας!

Τα πλυμένα denim patchworks, οι sun-washed παλέτες και τα άλλα χρηστικά στοιχεία είναι εμπνευσμένα από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ η έμπνευση από τη Savile Row του Λονδίνου προσδίδει μια neat and polished οπτική - με ελεύθερα print, εκτυπώσεις, contrast piping, κλασικά υφάσματα και παιχνιδιάρικα paisleys. Μπορείς ξεκάθαρα λοιπόν να πεις, ότι ο σχεδιαστής έχει με τον πιο μοναδικό τρόπο αποτυπώσει τη χαλαρή sporty εκδοχή του American classic στιλ, με ένα παιχνιδιάρικο fashion twist.

"Οι παραδοσιακοί κανόνες του στιλ «ξεθωριάζουν», και οι άνθρωποι θέλουν ρούχα που να τα αισθάνονται εύκολα και χαλαρά," δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Μου θυμίζει το vibe στα τέλη της δεκαετίας του '60, οπότε επέλεξα μερικές από τις αγαπημένες μου εμπνεύσεις από το τότε και το τώρα, και τις έφερα μαζί στη συλλογή Spring/Summer 2017. Τα look αποτυπώνουν την απελευθέρωση των κλασικών με το signature twist μας που είναι ελεύθερο και δροσερό".

Απόλαυσε παρακάτω τα ρούχα της συλλογής τα οποία με το που αντικρύσεις, θα σε κάνουν να εύχεσαι να έρθει η Άνοιξη πιο γρήγορα!

17ss-womancollection-tommy-hilfiger-01.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-02.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-03.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-04.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-05.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-06.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-07.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-08.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-09.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-11.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-12.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-13.jpg 17ss-womancollection-tommy-hilfiger-14.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares